🔥İndirim Yemeksepeti 40TL İndirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ZlpFilee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
İndirim kodu : SEPET40
Alt limit : 100 TL
Geçerlilik Tarihi : 24-25 Eylül

İlk sipariş değil. Tek kullanımlık geçerli

Ekran görüntüsü 2022-09-24 112513.png

Telegramda paylaştım burdada Tam paylaşıyordum, siz paylaşmıssınız afiyet olsun herkese :)

Alt limit derken minimum 100liralık bir şey almamız mı lazım ?

Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.
Böyle bir hata alıyorum hem kendi hesabımda hem kız arkadaşımın hesabında. Neden olabileceğini bilen var mı?

Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.
Böyle bir hata alıyorum hem kendi hesabımda hem kız arkadaşımın hesabında. Neden olabileceğini bilen var mı?
yemeksepetinden kaynaklı bende de aynı şans işte

Teşekkür ederim şimdi kullandım sıkıntı yok. Daha önce Multi hesap Yemeksepeti yapanların hata alması normal geçmiş olsun.

Teşekkür ederim şimdi kullandım sıkıntı yok. Daha önce Multi hesap Yemeksepeti yapanların hata alması normal geçmiş olsun.
Ya benim multi hesabım yok 1 kere kullandım yemek sepetini ona rağmen kupon kullandirtmiyor ya. Desteğe yazıyorum başka hesabın olabilir diyor yok diyorum yapacağımız bir şey yok diyor

Ya benim multi hesabım yok 1 kere kullandım yemek sepetini ona rağmen kupon kullandirtmiyor ya. Desteğe yazıyorum başka hesabın olabilir diyor yok diyorum yapacağımız bir şey yok diyor
Hocam Aile üyelerinin de hesabı varsa aynı adreste bu da sıkıntı olabiliyor maalesef bildiğim kadarıyla.

Sipariş geçenlere afiyet olsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,018
Üyeler
197,606
Son üye
Çapanoğlu