ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Abi çıldırmak üzereyim olmuyor bu kuponlar
Hocam sizin baya uçukmuş fiyatlar 1 kgyi 30 TL'ye aldım kuponlaKod için teşekkürler yarım kilo çiğköfte 20 liraya geldi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin baya uçukmuş fiyatlar 1 kgyi 30 TL'ye aldım kuponla
bak aynısı genel olarak kilosu 80 100 arası değişiyor sanırım ya 60 baya ucuz neresi ora20 liraya yarım kilo çiğ köfte, Allah bereket versin
Değişiyor mekandan mekana, bu sefer Komagene'den almadım ama.bak aynısı genel olarak kilosu 80 100 arası değişiyor sanırım ya 60 baya ucuz neresi ora
bak aynısı genel olarak kilosu 80 100 arası değişiyor sanırım ya 60 baya ucuz neresi ora
Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. Bu hatayı mı veriyor sizde deSalakça bi site olduğu için kupon kullanamıyorum. Kaç kişi var böyle hala düzeltemediler şunu
Evet hocam. Bende ve yüzlerce kişideKupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. Bu hatayı mı veriyor sizde de
Saçmalık gerçektenEvet hocam. Bende ve yüzlerce kişide
Maalesef öyleSaçmalık gerçekten
Veriyordu tam 1 ay sonra kendiliğinden düzeldi.Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. Bu hatayı mı veriyor sizde de
Bende de aynı üzerine oturdukları yerden engel atmışlar bize (!)Salakça bi site olduğu için kupon kullanamıyorum. Kaç kişi var böyle hala düzeltemediler şunu