Neler Yeni

🔥İndirim Yemeksepeti 50 TL'ye 30 TL indirim kodu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Müşteri temsilcisiye 6 dakika görüştüm bilgilerimin daha önce başka bir hesapta kullanılmadığını ve bir hesabımın olduğunu söyledim anlıyorum anlıyorum diyip durdu en sonunda aynı adrese başka bir cihazdan sipariş verdiyseniz ya da aynı cihazda ev hanesinden biri olsa bile hesap açtıysanız algoritma tarafından engellenirsiniz dedi annemin akıllı telefonu olmadığı için onun hesabını kendi telefonumdan oluşturmuştum hatta enfes40 kuponuda şimdikiyle aynı hatayı vermişti süresi geçtiği için uyarı verdiğini sanıyordum aydınlanma yaşadım resmen aklınızda olsun birine hesap oluşturacaksanız telefonunuza uygulama klonlama uygulaması vs yükleyin veya xiaomi kullanıcısıysanız hesabı 2. alandan oluşturun yoksa o ana kadar cihaza girilen tüm hesaplar kampanyalardan banlanıyor
Benim başıma da tam böyle bir durum gelmişti ve benim fikirlerime göre algoritma 1 ay sonra banı kaldırıyor çünkü kupon hatasını tam 1 ay önce almıştım. Şimdikini kullanabildim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim başıma da tam böyle bir durum gelmişti ve benim fikirlerime göre algoritma 1 ay sonra banı kaldırıyor çünkü kupon hatasını tam 1 ay önce almıştım. Şimdikini kullanabildim.
Eğer öyleyse kardeşimin enfes40 kuponunu niye kullanamadığımda anlaşıldı hem enfes40'lar gitti hemde arada verilen 50'ye 30 kuponlarını yaktık

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Eğer öyleyse kardeşimin enfes40 kuponunu niye kullanamadığımda anlaşıldı hem enfes40'lar gitti hemde arada verilen 50'ye 30 kuponlarını yaktık
Maalesef aynı annemin hesabından bizim eve söylemeyi kalkınca bilgileriniz başka cihazda hatası verdi. Bu hatadan önce kendime enfes40 ve merhaba koduyla yemek söylemiştim. Ondan sonrakilerin hepsinde "Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz." hatasını verdi. Ben de bugün tekrar deneyeyim dedim 1 ay geçti çünkü üstünden direk problemsiz yemek söyledim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Maalesef aynı annemin hesabından bizim eve söylemeyi kalkınca bilgileriniz başka cihazda hatası verdi. Bu hatadan önce kendime enfes40 ve merhaba koduyla yemek söylemiştim. Ondan sonrakilerin hepsinde "Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz." hatasını verdi. Ben de bugün tekrar deneyeyim dedim 1 ay geçti çünkü üstünden direk problemsiz yemek söyledim.
O zaman ben hesap silme talplerini iptal mi etsem yine aynı bilgilerle hesap açabiliyor muyuz?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Trendyol yemeğe de bi bakın sepete eklendiğinde de indirim oluyor ayrıyeten 10-15-20 TL indirimleri de kullanılıyor. Yarım kilo çiğ köfte 25 liraya geldi.

w.mert

80+
omega yenur

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Trendyol yemeğe de bi bakın sepete eklendiğinde de indirim oluyor ayrıyeten 10-15-20 TL indirimleri de kullanılıyor. Yarım kilo çiğ köfte 25 liraya geldi.
İlk siparişe özel 25 TL indirim uyguladı trendyol yemek için bir indirim kodu var mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1658590914633.png
saol

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
İlk siparişe özel 25 TL indirim uyguladı trendyol yemek için bir indirim kodu var mı?
ikidir sepette kendiliğinden yüzde kaçtı hatırlamıyorum indirim de kendi koyuyor ve ayrıca ay boyunca ilk üç siparişe sırası ile 10-15-20 tl indirim ekleniyor her sipariş sonrası artıyor işte 10-15 ve 20 tl son olarak:) fena değil şu sıralar bana mı özel bilmiyorum. :)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ikidir sepette kendiliğinden yüzde kaçtı hatırlamıyorum indirim de kendi koyuyor ve ayrıca ay boyunca ilk üç siparişe sırası ile 10-15-20 TL indirim ekleniyor her sipariş sonrası artıyor işte 10-15 ve 20 TL son olarak:) fena değil şu sıralar bana mı özel bilmiyorum. :)
Hepsi bendede var ama min sipariş tutarı yüzünden bir halta yaramıyor indirimi uyguladıktan sonra min sipariş tutarına erişebilmek için aynı üründen x2 almam lazım o zamanda para kalmıyor :(

genso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gen So
eyvallah 2 hesaptan yarımşar kilo olarak, 1 kilo çiğköfteyi 40tlye aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,448
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom