Yardım Yemeksepeti-Getir vb. Herhangi Bir Yerde Yemek İçin İndirim Var mı?

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
Yemek alacağım indirim var mı bu tarz yerlerde

İlk sipariş özel indirimleri kullandın mı?Kullanmayan başka birinin telefon numarasıyla yeni hesap aç.Getirde normal hesapta bile bana sürekli 20 tl indirim veriyor nedense.Yemek'den yararlanamassan market alışverişinde 20,30,40 tl indirimler oluyor marketten de yiyecek birşeyler bakabilirsin.Onun haricinde fake numara satın alıp yeni hesap açabilirsin tabi numaraya ödeyeceğin paraya göre indirim azalır.

İlk sipariş özel indirimleri kullandın mı?Kullanmayan başka birinin telefon numarasıyla yeni hesap aç.Getirde normal hesapta bile bana sürekli 20 TL indirim veriyor nedense.Yemek'den yararlanamassan market alışverişinde 20,30,40 TL indirimler oluyor marketten de yiyecek birşeyler bakabilirsin.Onun haricinde fake numara satın alıp yeni hesap açabilirsin tabi numaraya ödeyeceğin paraya göre indirim azalır.
Fake numara nasıl-nereden alacağım sıkıntılı olur mu ve ne kadar

Fake numara nasıl-nereden alacağım sıkıntılı olur mu ve ne kadar
Sıkıntı olmaz internette birçok site var.Youtube yazarsan gösteriyolar yemeksepeti için falan.Çoğu dolar ile sattığı için kaç tl olur bilemiyorum ben önceden 10tl'ye almıştım 30tl de indirimle birlikte 20tl az fiyata yemiştim.

Bu konuların yeri sıcak fırsatlar değil. Burada indirim sormazsın, indirim paylaşırsın. Daha önce de konu açmışsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,301
Üyeler
184,612
Son üye
feronias
Geri