varsa banada lazımYemek alacağım indirim var mı bu tarz yerlerde
AHHAHHAHAHAH kanka hiç güleceğim yoktu vallaha ya bide gazete markası şaşırtmadı yolunda dewamkeMutfakta indirim var
![]()
Soğan ekmek yerseniz... Çok kişi tarafından bilinmiyor
Kış aylarında soğan-ekmek yiyerek bağışıklık sisteminizi kolay bir şekilde güçlendirebilirsiniz.www.yeniakit.com.tr
Getirde 3 siparişin biri bedava geliyordu ama o da bitti herhalde, şuan bildiğim kampanya yokYemek alacağım indirim var mı bu tarz yerlerde
Fake numara nasıl-nereden alacağım sıkıntılı olur mu ve ne kadarİlk sipariş özel indirimleri kullandın mı?Kullanmayan başka birinin telefon numarasıyla yeni hesap aç.Getirde normal hesapta bile bana sürekli 20 TL indirim veriyor nedense.Yemek'den yararlanamassan market alışverişinde 20,30,40 TL indirimler oluyor marketten de yiyecek birşeyler bakabilirsin.Onun haricinde fake numara satın alıp yeni hesap açabilirsin tabi numaraya ödeyeceğin paraya göre indirim azalır.
Sıkıntı olmaz internette birçok site var.Youtube yazarsan gösteriyolar yemeksepeti için falan.Çoğu dolar ile sattığı için kaç tl olur bilemiyorum ben önceden 10tl'ye almıştım 30tl de indirimle birlikte 20tl az fiyata yemiştim.Fake numara nasıl-nereden alacağım sıkıntılı olur mu ve ne kadar