Öneri Yemeksepeti Hacklendi!

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
Selam Arkadaşlar 4 Gün Önce Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)

Sıkıntı Çekmemek İçin Ne Yapmalıyız!

1.Şifreni Değiştir Sonlara (+) Gibi Şeyler Ekle Uzun Olsun
2.Kredi Kartını Yemeksepetinden Sil (Silemiyorsan Kart Şifreni Değiştir / Limit Koy)
3.Adres Bilglerini Sil.

Bunları Yaparsanız bir şey Olacağını Sanmıyorum.

2 Gün mü 3 gün mü ne oldu galiba.

Üstünden kaç gün geçti, günaydın.

Selam Arkadaşlar Dün Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)

2.Kredi Kartını Yemeksepetinden Sil (Silemiyorsan Kart Şifreni Değiştir / Limit Koy)
3.Adres Bilglerini Sil.

Zaten çaldılar bilgiyi 2.ve3. aşamalarıda yapsanda ne işine yarar ki

Selam Arkadaşlar Dün Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)

3.Adres Bilglerini Sil.

Çok önceden olmadı mı ayrıca kredi kartları sha256 ile korunuyor şifre değiştirip ve adres bilgileri silinse yeter diye düşünüyorum

Kart bilgilerim kayıtlı değil zaten. Ama Yemeksepeti kaydediyorsa davamı açarım hakkımı alırım. Adresimde kalabilir sıkıntı yok. 2 dürüm göndersin hackerlar ödeşelim.
Edit: Bu arada birkaç gün oldu bu olay yaşanalı.

Deepweb'de satışa çıkmış bilgiler, ne kadar doğru bilemem ama illa satışı olucaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,521
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri