Deyv Masteyn
80+
Ben de, her gün çok hızlı geçiyor.Zamanın farkında değilim.
Artık tedbir için geçValla ben yeni diye biliyordum ama olsun biz tedbir alalım
Ben de, her gün çok hızlı geçiyor.Zamanın farkında değilim.
Artık tedbir için geçValla ben yeni diye biliyordum ama olsun biz tedbir alalım
Hepsi tamamen boş iş.Selam Arkadaşlar 4 Gün Önce Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)
Sıkıntı Çekmemek İçin Ne Yapmalıyız!
1.Şifreni Değiştir Sonlara (+) Gibi Şeyler Ekle Uzun Olsun
2.Kredi Kartını Yemeksepetinden Sil (Silemiyorsan Kart Şifreni Değiştir / Limit Koy)
3.Adres Bilglerini Sil.
Bunları Yaparsanız bir şey Olacağını Sanmıyorum.
Yemek sepetine üye olmadığım için sevindimSelam Arkadaşlar 4 Gün Önce Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)
2.Kredi Kartını Yemeksepetinden Sil (Silemiyorsan Kart Şifreni Değiştir / Limit Koy)
3.Adres Bilglerini Sil.
Ne kart bilgim var içinde bir adresim var ondada ak li heriflerin basacağı yok herhalde.Ben de, her gün çok hızlı geçiyor.
Artık tedbir için geç
GünaydınnSelam Arkadaşlar 4 Gün Önce Yemeksepetine Bir Saldırı Oldu Ve Hackerler Tarafından Bütün Bilgileriniz Büyük İhtimat Alınmıştır Bir Çok Form Sitesinede Atılmış Olabilir. (Sadece Bir Sunucuda Olmuş Ama Sunucu Adı Verilmiyor Tam Olarak Ve Bizde Hangi Sunucuda Olduğumuzu Bilmediğimiz İçin Tedbir Alalım.)
3.Adres Bilglerini Sil.
Aynen hiçbir şey olmazAman boşver.