Neler Yeni

Yemeksepeti market hk

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
Baslikta yazdigim gibi yemeksepeti marketten soylediklerimiz bulundugumuz ilceden herhangi bir marketten temin edilerekmi geliyo nsl geliyo acaba isleyis

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,928
İsim
Kgn
Hayır hocam.Onların Deposu oluyor Getir deki gibi büyük ihtimal toptancılardan alıyorlar depoya onlarıda gönderiyorlar.Getirin pembesi kısaca

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Baslikta yazdigim gibi yemeksepeti marketten soylediklerimiz bulundugumuz ilceden herhangi bir marketten temin edilerekmi geliyo nsl geliyo acaba isleyis
trendyol ve hepsiburada marketlerden alıyor ama yemeksepetini bir kaç kez marketten aldığını gördüm eğer yakınında yoksa kendi depolarından heralde

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam.Onların Deposu oluyor Getir deki gibi büyük ihtimal toptancılardan alıyorlar depoya onlarıda gönderiyorlar.Getirin pembesi kısaca

trendyol ve hepsiburada marketlerden alıyor ama yemeksepetini bir kaç kez marketten aldığını gördüm eğer yakınında yoksa kendi depolarından heralde
Yani bi sknti yok ürünlerde.
Markete gidip aldigim urunlerin aynisi degilmi guvenilir yani urunler

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,928
İsim
Kgn
Evet hocam.Ben getirden yapıyorum bazen
Onların depoda var oradan yapıyorlar.Yemeksepeti Markette öyledir bir sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi depoları var.Önceden banabi kullandıydanız mesela oradaki yerden getiriyorlar.Sıkıntı etmeyin bu kadar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,319
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom