Neler Yeni

Yeni albümüm hakkında yorum ve tavsiyelerde bulunabilir misiniz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhabalar,

Forumda beni tanıyanlar belki bilir, uzun süredir müzikle ilgileniyorum. Genellikle lo-fi / chill tarzında işler yapıyordum.
Ancak son birkaç aydır dark phonk / dark trap tarzlarında bir şeyler denemeye karar verdim ve bu doğrultuda 6 şarkılık bir albüm hazırlıyorum.
Albümün genelinde daha karanlık, enerjik ve sinematik bir atmosfer var. Şu an son bir parça eksik, bu ay içinde tamamlamayı ve yayınlamayı hedefliyorum.

Aşağıda albümden bir parçanın 1 dk'lık bir partını YouTubeda liste dışı olarak paylaştım
(Görseldeki cover art henüz tamamlanmış değil idareten koydum)

Dinleyip görüşlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ayrıca bu tür müzikleri nerede, nasıl reklamlayabilirim, bununla ilgili deneyimi ya da önerisi olan varsa çok sevinirim.
Veya aklınıza gelen başka bir şey varsa her fikre açığım dinleyen ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Screenshot_2025-04-02-16-19-07-698-edit_com.android.chrome.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Görülmüyor reis

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler

ofisec

80+
Tam benlik olmuş. Hem dinamik hem akıcı hem de sert. Eline emeğine sağlık. Kendimce hiçbir kusur bulamadım. Belki bass şiddeti azaltılabilir. Ancak beğendiysen kalsın elbette.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Tam benlik olmuş. Hem dinamik hem akıcı hem de sert. Eline emeğine sağlık. Kendimce hiçbir kusur bulamadım. Belki bass şiddeti azaltılabilir. Ancak beğendiysen kalsın elbette.
Çok teşekkürler hocam genel olarak şarkılar bu tarzda umarım kalanını da seversiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
kamil ergeç
Remi merhaba kral rap müzik prodüktörlük işleri ile alakalı bilgin vs. varsa iletişime geçebilir misin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dinledim. Kendi bakışımdan kulak tırmalayan bir yapısı yok. Bunu şu bağlamda söylüyorum, ben phonk tarzı şeyler dinlemem, bana hiç ama hiç hitap etmez. Dayanılmaz bulurum. Ama bu en azından kulağa bir noktada hoş geliyor bana. Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim ek olarak, bunu geliştirip Can Temiz tarzında sözlü bir şarkıya dönüştürürsen enfes bir şey olabilir.

Örnek olarak:

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Remi merhaba kral rap müzik prodüktörlük işleri ile alakalı bilgin vs. varsa iletişime geçebilir misin
Çok ilgi alanım değil maalesef
Dinledim. Kendi bakışımdan kulak tırmalayan bir yapısı yok. Bunu şu bağlamda söylüyorum, ben phonk tarzı şeyler dinlemem, bana hiç ama hiç hitap etmez. Dayanılmaz bulurum. Ama bu en azından kulağa bir noktada hoş geliyor bana. Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim ek olarak, bunu geliştirip Can Temiz tarzında sözlü bir şarkıya dönüştürürsen enfes bir şey olabilir.

Örnek olarak:

Yorumun için teşekkürler sözlü şarkı düşündüm bir noktada söz yazarlığım olsa da sesim uygun olmadığından ve çok deneyimim olmadığından biraz uzak duruyorum belki ilerde olabilir

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çok ilgi alanım değil maalesef

Yorumun için teşekkürler sözlü şarkı düşündüm bir noktada söz yazarlığım olsa da sesim uygun olmadığından ve çok deneyimim olmadığından biraz uzak duruyorum belki ilerde olabilir
Hayvan Mezarlığı ve Misafir şarkılarını dinle. Sana fikir verebilir. Rica ederim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,922
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç