137 GB bir alanı kapsıyor mu yani bu durum?Normal.
Çünkü windows 1024MB ı 1GB,
Fabrika ise 1000MB ı 1 GB kabul ediyor.
Normal bir durum. Hem hesaplama farkları hem de diskin ömrünü uzatmak için yedekte bekleyen sektörler yüzünden bu fark oluyor.Merhaba, sorum başlıktaki gibidir. Bunun nedeni nedir tam olarak? Ona göre iade işlemi başlatıcam.
40-50GB kadarı o yüzden, kalanı yedek sektör denebilir sanırım.137 GB bir alanı kapsıyor mu yani bu durum?
Lütfen yorum olsun diye yorumda bulunmayın. Benim derdim 137 GB kayıp olması. Siz "iade edilecek bir durum yoktur" demek yerine bunun sebebini söylemeniz gerekiyor veya bir fikriniz yoksa boşa yorum yapmayıniade edecek bir şey değil
Yok disk şu an ayrılmamaış daha. Sistemde bile gözükmüyor Disk Yönetimde bu verileri gördümFark dosya sisteminin kapladığı alandan kaynaklı.
Diske harf atamadıysanız (C,D,E gibi) görünmüyor diye hatırlıyorum. Şuan kullandığım bilgisayar kısıtlı olduğundan bakamadım. Diski silip o şekilde denermisin? Disk yönetiminde vardı sanırım o seçenek.Arkadaşlar disk daha ayrılmamış olarak dist yönetiminde gözüküyor. Windows yükklü değil.
Dediğiniz şey cihazı sistemden kaldır mı demek?Diske harf atamadıysanız (C,D,E gibi) görünmüyor diye hatırlıyorum. Şuan kullandığım bilgisayar kısıtlı olduğundan bakamadım. Diski silip o şekilde denermisin? Disk yönetiminde vardı sanırım o seçenek.