En iyisi pili çıkarsın neyse forumdayız çıldırmak, dediklerimi yapsa 3 dakikada çözülecek. Vallahi bizim millet şaka gibi.Pili çıkar ters tak diyen varmı![]()
5080 sorunlarını okumayan nerden bilsin normal hala bios güncellemesi gelmemiş çoğu anakart a o daha üzücü.En iyisi pili çıkarsın neyse forumdayız çıldırmak, dediklerimi yapsa 3 dakikada çözülecek. Vallahi bizim millet şaka gibi.
Ben ona bir şey demiyorum, her önüne gelen bios sıfırla yazıp durmuş. Bios flashback yap diyen olmuş. Ben ezbere konuştum 2. slota tak dedim. Sonrasında anakartının teknik özelliklerine bakıp olmadığını ve sorunun kaynağını gördüm. Mesela işlemci desteği diyenleri merak ediyorum neye dayanarak diyorlar. Sistem tüm bios sürümlerinde zaten işlemciye destek veriyor. Ayrıca işlemci veya sorun ram'de olsa ya DRAM yanar ya da CPU girip VGA yanmaz. Bu sorunun sebebi 5080'in daha anakartlar tarafında desteklenmemesi. Çözümü ise basit, bios ile düzenlilene kadar bios üzerinden Pci-e gen 4'e alarak görüntü almak.5080 sorunlarını okumayan nerden bilsin normal hala bios güncellemesi gelmemiş çoğu anakart a o daha üzücü.
5080 ler stoklara gelse de kampanya cart curt görsekBen ona bir şey demiyorum, her önüne gelen bios sıfırla yazıp durmuş. Bios flashback yap diyen olmuş. Ben ezbere konuştum 2. slota tak dedim. Sonrasında anakartının teknik özelliklerine bakıp olmadığını ve sorunun kaynağını gördüm. Mesela işlemci desteği diyenleri merak ediyorum neye dayanarak diyorlar. Sistem tüm bios sürümlerinde zaten işlemciye destek veriyor. Ayrıca işlemci veya sorun ram'de olsa ya DRAM yanar ya da CPU girip VGA yanmaz. Bu sorunun sebebi 5080'in daha anakartlar tarafında desteklenmemesi. Çözümü ise basit, bios ile düzenlilene kadar bios üzerinden Pci-e gen 4'e alarak görüntü almak.
Alıntıyı görüntüle
Ben şu an 5070ti bekliyorum, 50 bine gelmiş olsa alacaktım şu an bana pahalı geliyor.5080 ler stoklara gelse de kampanya cart curt görsek![]()
5070ti lansman kovalıcam bende alabilirsem kullanırım yoksa stoklar tam oturmadan düşünmüyorum gereksiz pahalı. Oled e bütçe kalmıyorBen şu an 5070ti bekliyorum, 50 bine gelmiş olsa alacaktım şu an bana pahalı geliyor.