Pc nin yanında değilim şu anda akşam yolluyum hocambiosta boot kısmına gelip ss atar mısın
Tek slot varEkran kartını bir alt slota alarak tekrar deneyiniz.
O zaman bir çözüm yolum daha var. Anakart üzerindeki portlardan görüntü almayı deneyin. Bios'a girdikten sonra sizlere yapmanız gereken ayarı söyleyeceğim.Tek slot var
O zaman ekran kartını kullanabiliyor muyumO zaman bir çözüm yolum daha var. Anakart üzerindeki portlardan görüntü almayı deneyin. Bios'a girdikten sonra sizlere yapmanız gereken ayarı söyleyeceğim.
Hayır, X870 kartlar haricinde böyle sorunlar olabiliyor. Bios üzerinden birkaç ayar yapacağız sonrasında kullanabileceksiniz.O zaman ekran kartını kullanabiliyor muyum
Gen4 e çekip öyle açıyorlar sanırım.Hayır, X870 kartlar haricinde böyle sorunlar olabiliyor. Bios üzerinden birkaç ayar yapacağız sonrasında kullanabileceksiniz.
boot ışığı yakmış bence donanımsal bir şey yok ilk bios sıfırla dene tekrar olmassa ramin birini sök öyle dene olmazss slot değiştir sonra yine olmassa diğer ramı tak de yine olmadıysa slot değiştirMerhaba, sistemi dün teslim aldım ve sadece ekran lartı montajını yaptım sonrasında bios’a girdim. F10 ile save yapıp çıktıktan sonra bilgisayara görüntü gelmedi. Anakartta bazen turuncu bazen beyaz ışık yanıyor. Sistemdeki bütün parçalar yeni, yani donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sebebi ne olabilir?
Palit rtx5080
Asus tuf b850m-plus wifi
16x2 6000mhz ram
1tb nv3 ssd
Ryzen 7 9700x
ekran kartını sök apu oalrak aç 5080 serilerinde büyük problem var sistem açıldıktan sonra bios güncelle düzelicektirMerhaba, sistemi dün teslim aldım ve sadece ekran lartı montajını yaptım sonrasında bios’a girdim. F10 ile save yapıp çıktıktan sonra bilgisayara görüntü gelmedi. Anakartta bazen turuncu bazen beyaz ışık yanıyor. Sistemdeki bütün parçalar yeni, yani donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sebebi ne olabilir?
Palit rtx5080
Asus tuf b850m-plus wifi
16x2 6000mhz ram
1tb nv3 ssd
Ryzen 7 9700x