yenigeldim
80+ Silver
pilin bittiğini nereden anladın? her açılışta bios sıfırlanıyor mu? pil kolay biten bir şey değil bu arada
pili çıkar tak yapıyorum kendini sıfırlamıyor bios neden olur bu pekipilin bittiğini nereden anladın? her açılışta bios sıfırlanıyor mu? pil kolay biten bir şey değil bu arada
reis tamamda tarihi neden yanlış gösteriyor o zaman onu anlamadım benPc açılırken önüne cmos hatası gelmesi lazım. Üstüne bios üzerinde yaptığın ayarların vs. her açılışta sıfırlanması lazım.
Ha bildiğimden değil, araştırıp bunları buldum. 8 yıl kadar kullandığım anakart var henüz pil bitişi yaşamadım. Sorun farklı bir yerde olabilir.
düzelt tarihi geç. her açılışta eğer bios sıfırlanıyorsa pil bitmiştir. yeni anakartın pili bitmez. bios pilini çıkarınca psu dan kapat pc yi sonra pc açma tuşuna bas. enerji gitsin. sonra bios pilini tak.pc yi aç sıfırlar.pili çıkar tak yapıyorum kendini sıfırlamıyor bios neden olur bu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis tamamda tarihi neden yanlış gösteriyor o zaman onu anlamadım ben
Reis her açılışta sifirlaniyorsa değil pili çıkart tak yaptığında normalde biosun sıfırlanmasi lazm olmuyor işte bende acaba işlemci yuvasının pinlerine macun bulaştı ondanmidir pinlerin üstünde değil ama altindadüzelt tarihi geç. her açılışta eğer bios sıfırlanıyorsa pil bitmiştir. yeni anakartın pili bitmez. bios pilini çıkarınca psu dan kapat pc yi sonra pc açma tuşuna bas. enerji gitsin. sonra bios pilini tak.pc yi aç sıfırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CMOS reset çek geç hiç uğraşma.