Arkadaşlar yeni Asus Tuf Gaming monitörün sabitleme ayağını takarken bir vidayı fazla sıktım ve yalama oldu aslında sağlam tutuyor şuanlık sorun yok çıkartmasam sağlam tutar mı? Cevaplarsanız mutlu olurum yoksa vidayı sökmeyi deneyeceğim.
Toplam dört vidası var bide monitörün içine geçen ikide ucu var sağlam ama o bir vida için biraz takıntı yaptımYani şüpheliyim ama 1 vida sorun ise çıkarabilirsin.
Hangi kısmındaki vida bu orta mı kenar mı ayaklık vidası mı?Toplam dört vidası var bide monitörün içine geçen ikide ucu var sağlam ama o bir vida için biraz takıntı yaptım
Tam monitörü havada tutan ayağın vidasıHangi kısmındaki vida bu orta mı kenar mı ayaklık vidası mı?
foto ataiblicen miTam monitörü havada tutan ayağın vidası
misafirlikteyim maalesef internette araştırıcamfoto ataiblicen mi
Fotoğrafta gözüktüğü yerden internetten baktım ama benimki orijinal ayak yani baya kalın buna göre ama vida yeri aynıfoto ataiblicen mi
Monitöre bağlandığı kısım ise sorun olmaz vidayı sökme kalsın öyle.Şuan
misafirlikteyim maalesef internette araştırıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğrafta gözüktüğü yerden internetten baktım ama benimki orijinal ayak yani baya kalın buna göre ama vida yeri aynı
Tam dediğin gibi monitöre bağladığı kısım o zaman sökmüyorum zaten işim yoktu sağlam duruyordu ama sıkıntı çıkarır diye korktum yeni aldığım içinMonitöre bağlandığı kısım ise sorun olmaz vidayı sökme kalsın öyle.
yok yok çıkarma dursun.Tam dediğin gibi monitöre bağladığı kısım o zaman sökmüyorum zaten işim yoktu sağlam duruyordu ama sıkıntı çıkarır diye korktum yeni aldığım için