Yardım Yeni aldığım iPhone 15 hoparlör sorunu – Ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
125
Merhaba arkadaşlar,
Dün iPhone 15 aldım ve cihazı kurduktan sonra instagramda dolasirken hoparlöründe bariz bir sorun fark ettim. Normal kullanımda bile kulakla anlaşılacak derecede bozuk ve özellikle son seste ciddi şekilde cızırdayan bir ses geliyor. Apple destek ile görüştüm, benden güncelleme yapmamı istediler ama güncellemeden sonra da sorun çözülmedi. Şu anda İstanbul dışında olduğum için en erken 9’unda servise götürebileceğim. Sizce bu durumda aldığım yerle mi görüşmem gerekiyor yoksa direkt Apple servise mi götürmeliyim? Ayrıca cihazı yeni aldığım için “kullanıcı hatası” gibi bir şeyle suçlu duruma düşmem söz konusu olmaz değil mi?
Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kurdugumdan oturu bir sorun cikartirlar mi acaba

14 gün dolmadıysa iade et gitsin uğraşma değişimle
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi iade et yenisini alırsın sıfır kapalı kutu. Yok değişimiydi bilmemnesiydi aldığın yer pürüz çıkartıp yok garantiden rapor çıkması lazım değişim için falan filan derken hem bir süreç hem de aksine bir şey yaşanırsa cihaz elinde patlar. Direkt hakkın varken iade et yenisini al.

Kesinlikle arkadaşın dediği gibi iade et yenisini alırsın sıfır kapalı kutu. Yok değişimiydi bilmemnesiydi aldığın yer pürüz çıkartıp yok garantiden rapor çıkması lazım değişim için falan filan derken hem bir süreç hem de aksine bir şey yaşanırsa cihaz elinde patlar. Direkt hakkın varken iade et yenisini al.
tamamdir hocam simdi teknosaya yazdim eger magazalardan degisim yaptiramazsam direkt iade edicem internetten yardimlariniz icin tesekkur ederim tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri