HoYeon Jung
80+ Gold
Şakasına demedim, sürücüler kaynaklı olabiliyor bazen.yok hocam olmuyor bütün ayarları denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Şakasına demedim, sürücüler kaynaklı olabiliyor bazen.yok hocam olmuyor bütün ayarları denedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Hocam tüm sürücüler güncel.Başka çözümü bilen yok mu yaa İadeyle uğraşmak istemiyorum.Şakasına demedim, sürücüler kaynaklı olabiliyor bazen.
Sürücüleri silip kurdunuz dimi?Hocam tüm sürücüler güncel.Başka çözümü bilen yok mu yaa İadeyle uğraşmak istemiyorum.
Hayır ama güncel diye biliyorum.Nerden silip kurucam ? Önceden okuduğum konularda ddu falan diyorlardı ama hiç bilmiyorum.Sürücüleri silip kurdunuz dimi?
Tecnhopat da vardı konusu, bir araştırın isterseniz. DDU ile sürücü silip kurma diye.Hayır ama güncel diye biliyorum.Nerden silip kurucam ? Önceden okuduğum konularda ddu falan diyorlardı ama hiç bilmiyorum.
güncellikle alakası yok hocam format çözüm olabilirHocam tüm sürücüler güncel.Başka çözümü bilen yok mu yaa İadeyle uğraşmak istemiyorum.
Hocam formatsız olmaz mı yaa ? Hem sıkıntı çıkaracak dosya vs hem 9 Eylül 10:45'te otomatik onaylanıcak sipariş.güncellikle alakası yok hocam foramt çözüm olabilir
Bilemeyiz belki sorun driver kaynaklıdırHocam formatsız olmaz mı yaa ?
hocam bios güncel mi değil mi hiçbir fikrim yok nerden bakabilirim ?Bilemeyiz belki sorun driver kaynaklıdır
ayrıca bios güncel mi güncelse biosu sıfırlayıp dene
onu bilmiyorum ama güncelleyeceksen:hocam bios güncel mi değil mi hiçbir fikrim yok nerden bakabilirim ?