Neler Yeni

Yardım Yeni aldığım kasada çatlaklar ve çizikler

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
Arkadaşlar İtopya'da kasamı değiştirdim bugün teslim aldım ve eve getirdim kurdum ve bununla karşılaştım sanki ayı pencelemiş gibi her yerde çizikler ve çatlaklar vardı.
Ben sadece bir bölgesini çektim. Napmam lazım.
Kasa: nzxt h7 flow rgb

Ekler

• WhatsApp Image 2025-01-22 at 20.53.40.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-22 at 20.53.40.jpeg
    50.2 KB · Hit: 23

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yahya
iade veya değişim talep et itopyayı ara durumu izah et bizden daha fazla yardım ederler sonrasını yazarsın bize

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar İtopya'da kasamı değiştirdim bugün teslim aldım ve eve getirdim kurdum ve bununla karşılaştım sanki ayı pencelemiş gibi her yerde çizikler ve çatlaklar vardı.
Ben sadece bir bölgesini çektim. Napmam lazım.
Kasa: nzxt h7 flow rgb
Jelatinin söktüm içten çizilmiş galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade veya değişim talep et itopyayı ara durumu izah et bizden daha fazla yardım ederler sonrasını yazarsın bize
Öyle yapacağım artık bide bizi böyle uğraştırıyorlar itopya böyle bişey yapmazdı ama neyse yapacak bişey yok.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Jelatinin söktüm içten çizilmiş galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle yapacağım artık bide bizi böyle uğraştırıyorlar itopya böyle bişey yapmazdı ama neyse yapacak bişey yok.
Asıl yapsa yapsa İtopya yapar böyle şeyler bugün başka bir forumda İtopya'dan aldığı 9800X3D'nin sahte olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı. Doğru mudur bilmem ama böyle bir şey söylendi. Aslında kargo ve düzgün ürün kullanımında bence en iyisi Vatan koydular mı en ucuza da onlar koyuyor ama çok nadiren koyuyorlar ve stoklar da hemen bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
n aldığı 9800X3D'nin sahte olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı. Doğru mudur bilmem ama böyle bir şey söylendi. Aslında kargo ve düzgün ürün kullanımınd
Yarın gideçeğim inşallah değişim yaparlar

Top Bottom