Neler Yeni

Yeni aldığım Kingston ssd sahte mi ?

Apo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Apo Demir
Bugün Kingston fury 500 gb ssd aldım n11den Ptdbilişim' den . Ürünün faturası ve garantisi çıkmadı içinden sadece ürün elime geçtikten sonra e fatura gönderdiler. Bende YouTube da çok fazla sahte ssd videosu ve n11 den almayın yazıları gördüm ve korktum. Ürünü öyle çok ucuza falanda almadım. Ürünün paketinin altını açtım ssd ye kadar açmadım ki ssd yı değiştirmiş falan diye düşünmesinler. Ancak ürünün alt kısmında True image kodu göremedim bu da beni korkuttu. Ürünü bilgisayar da deneme durumum ürün sahte olabilir mi?

Son düzenleme:

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Emre Şanda
Bugün Kingston fury 500 gb ssd aldım n11den Ptdbilişim' den . Ürünün faturası ve garantisi çıkmadı içinden sadece ürün elime geçtikten sonra e fatura gönderdiler. Bende YouTube da çok fazla sahte ssd videosu ve n11 den almayın yazıları gördüm ve korktum. Ürünü öyle çok ucuza falanda almadım. Ürünün paketinin altını açtım ssd ye kadar açmadım ki ssd yı değiştirmiş falan diye düşünmesinler. Ancak ürünün alt kısmında True image kodu göremedim bu da beni korkuttu. Ürünü bilgisayar da deneme durumum yok resimlere bir bakar mısınız ürün sahte olabilir mi?
Ürünün sahte olduğu kanısındayım. Kutu ve etiketleme çok acemice.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Aslan
Bugün Kingston fury 500 gb ssd aldım n11den Ptdbilişim' den . Ürünün faturası ve garantisi çıkmadı içinden sadece ürün elime geçtikten sonra e fatura gönderdiler. Bende YouTube da çok fazla sahte ssd videosu ve n11 den almayın yazıları gördüm ve korktum. Ürünü öyle çok ucuza falanda almadım. Ürünün paketinin altını açtım ssd ye kadar açmadım ki ssd yı değiştirmiş falan diye düşünmesinler. Ancak ürünün alt kısmında True image kodu göremedim bu da beni korkuttu. Ürünü bilgisayar da deneme durumum yok resimlere bir bakar mısınız ürün sahte olabilir mi?
kingston yazılımından seri numarasını kontrol etmen gerek.

Apo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Apo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
oktay
Kutuyu açarken canım çıktı açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seri numarasını biliyorum ürünün ama elimde bilgisayar yok nasıl kontrol edebilirim.
telefondan olmuyor mu

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Aslan
Kutuyu açarken canım çıktı açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seri numarasını biliyorum ürünün ama elimde bilgisayar yok nasıl kontrol edebilirim.
bir yakınınızın bilgisayarından veya başka bir şekilde çözmeniz lazım malesef hocam.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Kutuyu her türlü açamaya hakkınız var zaten parayı ödeyen sizsiniz. Ürünü çıkarıp takın cihaz a kingston yazılımından ürünü görüp görmediğine bakın görüyorsa model olarak sorun yok . Birde benchmark testi yaparsınız olur biter. Sıkntı varsa geri gönderrsiniz.

Apo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Apo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutuyu her türlü açamaya hakkınız var zaten parayı ödeyen sizsiniz. Ürünü çıkarıp takın cihaz a kingston yazılımından ürünü görüp görmediğine bakın görüyorsa model olarak sorun yok . Birde benchmark testi yaparsınız olur biter. Sıkntı varsa geri gönderrsiniz.
N11 de maalesef elektronik ürünlerde kutu açılırsa iade etme hakkı gidiyormuş. O değil ince hesaptan alacaktım 1 ocakta 450 TL zam yaptılar çok canım sıkıldı .

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
oktay
N11 de maalesef elektronik ürünlerde kutu açılırsa iade etme hakkı gidiyormuş. O değil ince hesaptan alacaktım 1 ocakta 450 TL zam yaptılar çok canım sıkıldı .
çok bilgim yok ama paketde seri numarası varsa ve sadece bilgisayar gerekiyorsa kırtasiyeye falan gidip öyle bakın

Apo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Apo Demir
Üründe ki barkod, ürünün seri numarası ile uyuşuyor ama ürünün paketinde ürünün seri numarasına dair bir şey yok

Captain Barbossa

80+ Bronze
N 11 in çirkefliği kendini sağlama alması başka bir şey değil. Bilgisayar olan bir yerden halletmeye çalışın seri numarasını.
Gerçi sahte ise kutusunu seri numarasını da kılıfına uydurmuşlardır bir türlü.

Fakat şunu deyim ben ptd bilişimi böyle satış yapan yerlerde hep görüyorum hatta kendim idefix ten o satıcıdan asus b 650 rog strix f gaming aldım sorun yaşamadım. Gerçi tabii ki anakartın sahtesi gönderilcek bir durum yok. Anakart farklı. Ama demek istedim şu çoğu yerde satış yapan satıcı ssd sahte satim diye uğraşmaz bnce.

Adını kirletmek istemez. Duyulmamış merdiven altı satıcılar yapar. Bnce açın kutuyu deneyin kendinizi yiyip durmazsınız boş yere.
Ben öyle durumlarda paketi açıyorum ssd gibi şeylerde dedim gibi kontrol ediyorum. Sahte çıksa her yerde konu açar rezil ederim nasılsa satıcıyı diye. Geri almasalarda...

Apo42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Apo Demir
Hocam kutuyu komple açtım true image kodu kesinlikle yok. Şimdi kafama takılan şey şu. Kingston un Türkiye de distribütörünü veren asned'i aradım. Ürünün seri numarasını söyledim. Bu satıcı ürünü bizden tedarik etmiş güvenebilirsiniz dediler. E o zaman niye true image yok . Kutuyuda açtım iade işide zora bindi. Güveneyim mı iade mi edeyim

Top Bottom