hocam freedos olduğu için windows kurman gerekli hata değil buNEDİR BU BEYLER??????
İçine Windows yüklemem lazımNEDİR BU BEYLER??????
Boot menüsünden flashı seçmeyi denedin miDOSTUM FREEDOS DA FLAŞ TAKTIĞIMDA DA GELMİYOR EKRAN?
Flaş taktığında gelmez zaten biostan boot edecek aygıtı seçmen lazım.DOSTUM FREEDOS DA FLAŞ TAKTIĞIMDA DA GELMİYOR EKRAN?
o capsi biyerineDOSTUM FREEDOS DA FLAŞ TAKTIĞIMDA DA GELMİYOR EKRAN?
Boot menüye girip flashı seçmen lazım hocamDOSTUM FREEDOS DA FLAŞ TAKTIĞIMDA DA GELMİYOR EKRAN?
allah allah gell aslanım yapabilİYORSAN YAPPP!!o capsi biyerine
adım adım söyler misin knkm rica etsemFlaş taktığında gelmez zaten biostan boot edecek aygıtı seçmen lazım.
Biostan biosa değişir, youtubedan video izleyerek yaparsan daha sağlıklı olur keza buradan anlatmaya kalkarsak yanlış bir şeylerde yapabilirsin.allah allah gell aslanım yapabilİYORSAN YAPPP!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
adım adım söyler misin knkm rica etsem
sıkıntıların varallah allah gell aslanım yapabilİYORSAN YAPPP!!
Bilgisayarının markasını bilmiyorum ama ya boot menüye girip flash belleği seçeceksin yada biosa girip boot edilecek aygıtı seçmen lazım. Boot menü tuşu genelde f12 oluyor bunu pc markası + boot menü tuşu yazarak bulursun. Orada windows'u yazdığın flashı seçeceksin. Windows kurulumuna geçeceksin.allah allah gell aslanım yapabilİYORSAN YAPPP!!