- Bütçe
- 6
Selamlar ben Asus un IPS 165 hz 1ms monitörünü aldım sizce ghosting varmı ve de ekranla çerçeve arasında 1 2 mm lik boşluk var bu normalmi ve de son sorum ekrana bastırınca özelliklede kenar noktalardan biraz içine doğru gidiyor bu normalmi
Ghosting yok gibi. Monitör linki atarmısın.Selamlar ben Asus un IPS 165 hz 1ms monitörünü aldım sizce ghosting varmı ve de ekranla çerçeve arasında 1 2 mm lik boşluk var bu normalmi ve de son sorum ekrana bastırınca özelliklede kenar noktalardan biraz içine doğru gidiyor bu normalmi
Ama hocam başka bı forumda var diyorlar.Ghosting yok, dediğiniz 1-2cm'lik boşlukta yeni nesil çerçeve.
Yanlış çekimden dolayı oluşan 3-4 tane UFO'yu ghosting sanıyorlardır. Ghosting yok monitörünüzde.Ama hocam başka bı forumda var diyorlar.
Eminsiniz değilmi hani bizzat kendi gözümle izlediğimdede bizzat ufonun arkasından sarı bişey geliyor telefonumda yeni nesil bir telefon 11tYanlış çekimden dolayı oluşan 3-4 tane UFO'yu ghosting sanıyorlardır. Ghosting yok monitörünüzde.
Monitörü almadıysanız 165Hz'e alın ve monitörün ayarlarından overdrive ayarını 40'a çekin.Eminsiniz değilmi hani bizzat kendi gözümle izlediğimdede bizzat ufonun arkasından sarı bişey geliyor telefonumda yeni nesil bir telefon 11t
Tamam ama şuan evde değilim gidince çekerimde onun ne etkisi olurMonitörü almadıysanız 165Hz'e alın ve monitörün ayarlarından overdrive ayarını 40'a çekin.
165 Hz de hocamMonitörü almadıysanız 165Hz'e alın ve monitörün ayarlarından overdrive ayarını 40'a çekin.
Tepki süresini ayarlamaya yarar.Tamam ama şuan evde değilim gidince çekerimde onun ne etkisi olur
bizzat kendi gözümle izlediğimdede bizzat ufonun arkasından sarı bişey geliyor
MS ile tepki süresi aynı şeyler zaten.Peki MS i nasıl ayarlarım