- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tepki süresi od mi oluyorMS ile tepki süresi aynı şeyler zaten.
Tepki süresi od mi oluyorMS ile tepki süresi aynı şeyler zaten.
Tepki süresi=MS. OD yani Overdrive tepki süresini düşürmeye yarıyor.Tepki süresi od mi oluyor
sağ daki gibi ufoyla birlikde sarı bir şey peşinden gidiyorTepki süresini ayarlamaya yarar.
Overdrive 0'da iken tepki süresi biraz daha yüksek olur ve ufakta olsa UFO'nun arkasından şu tarzda sarı bir iz bırakabilir; bu iz önemsizdir, ghosting olarak sayılmaz. Hareket bulanlıklığı olarak geçer.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Overdrive'yi 100 yaparsanız da fazla gelir ve şu şekilde tersine ghosting oluşur.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Ayrıyeten model aynı olduğu sürece farklı monitörler arasında ghosting miktarı değişmez panel vs. değişmediği sürece. VG249Q1A modelinde ghosting yok zaten. Monitörünüz için en uygun OD ayarı da Overdrive 40.
Düzey 4 ve Düzey 5'e alıp deneyin.he bide bende değişken od yazıyor oda düzey 0 dan düzey 5 e kadar ritmik bir şekilde artıyor bende şuan oda düzey 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ daki gibi ufoyla birlikde sarı bir şey peşinden gidiyor
pekiDüzey 4 ve Düzey 5'e alıp deneyin.
mprt ulmb nasıl kapanıyorDüzey 5'de ters ghosting oluşuyor.
MPRT/ULMB ayarını kapatın ve iyi ayarın düzey 3 mü yoksa düzey 4 mü olduğuna UFO'ya ve arkasındaki ize bakarak karar verin.
Doğru UFO fotoğrafı çekmek için kamerayı UFO'nun gittiği yönde, hızda ve hizada hareket ettirerek çekin.
Hocam ulmb yi bulamadım o acikmi kapalı mı bilmiyorum ama ilk fotoğraf düzey 3 diğeri 4Düzey 5'de ters ghosting oluşuyor.
MPRT/ULMB ayarını kapatın ve iyi ayarın düzey 3 mü yoksa düzey 4 mü olduğuna UFO'ya ve arkasındaki ize bakarak karar verin.
Doğru UFO fotoğrafı çekmek için kamerayı UFO'nun gittiği yönde, hızda ve hizada hareket ettirerek çekin.
Kapalıymış, açık sandım. Düzey 4 daha iyi gibi görünüyor ama emin değilim. UFO testi açıkken Düzey 3'ten düzey 4'e geçirin ve overdrive ayarını değiştirdiğiniz anda UFO'yu gözlemleyin. Hangisi daha temiz görünüyorsa onda kalsın.Hocam ulmb yi bulamadım o acikmi kapalı mı bilmiyorum ama ilk fotoğraf düzey 3 diğeri 4
Gayet iyi görünüyor, bir sorun yok.@Adriatique hocam benimkinin durumu nasıl değerlendirebilir misiniz Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam anca o kadar çekebildim yoksa bir şey görünmüyor bir tık görüntü bulanık gibi bunu neyle düzeltilir bilmiyorumKapalıymış, açık sandım. Düzey 4 daha iyi gibi görünüyor ama emin değilim. UFO testi açıkken Düzey 3'ten düzey 4'e geçirin ve overdrive ayarını değiştirdiğiniz anda UFO'yu gözlemleyin. Hangisi daha temiz görünüyorsa onda kalsın.
Gayet iyi görünüyor, bir sorun yok.
Çok ufak bir ters ghosting var gibi görünüyor ama o kadarı önemli değil. Belki kameradan kaynaklı öyle çıkmıştır.
3'te de kalsa 4'te de kalsa bir sorun yok, ufak detaylar bunlar. Adamı yerinde görürsünüz.Hocam ben adamları tam yerinde gorebilirmiyim peki tam yerinde