Neler Yeni

YENİ ALDIĞIM PC İADE OLUR MU

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar gaming gen tr den hazır sistem aldım 15 gün içinde iade erme şansım var mı ne anakart ne ekran kartı sürücüleri kurulmuş sadece windows deneme sürümü vardı bunları bakarak kurabilirim ama istemiyorum iade etme şansım var mı

Mert

80+ Silver
Sürücü kurmakta hiçbir şey yok, yeni bilgisayarlara kurduğum windowslar sonrasında sadece ekran kartı güncellemesi yapmam gerekiyor. Bunun için bilgisayar iade edilmez.

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
İade alınır ama Nereden alırsan al hepsi öyle gelecek güncellemeleri sen yapacaksın. Alırken Windows yazılımı eklemediysen demo olarak yollarlar sende başka yerden alır aktif edersin. Hadi diyelim her şeyi tam takır geldi. Sürücüler sürekli güncelleniyor yine yapacaksın bişe değişmeyecek

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
şimdi sen klavye mouse tutmaktan da şikayetçi olursun düşünce gücüyle falan kullanılsın dimi

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam technopat Recep baltaşı izliyorum adam ne var ne yok indiriyor ben Windows update ettim ekran kartı driver kurdum ama yeterli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi sen klavye mouse tutmaktan da şikayetçi olursun düşünce gücüyle falan kullanılsın dimi
Hocam technopat Recep baltaşı izliyorum adam ne var ne yok indiriyor ben Windows update ettim ekran kartı driver kurdum ama yeterli değil

Sürücü kurmakta hiçbir şey yok, yeni bilgisayarlara kurduğum windowslar sonrasında sadece ekran kartı güncellemesi yapmam gerekiyor. Bunun için bilgisayar iade edilmez.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk

sıkıntı büyük desene oaau

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
yeterli hocam windows update digerlerini halleder zaten

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam windows update yapıp ekran kartı driver güncellemeniz kâfi büyütülecek bir şey yok merak etmeyin atla deve bi olay yok bunları yapmakta. Arzu ederseniz forumda görmüştüm windows etkinleştirme de yapabilirsiniz programsız ve ücretsiz olarak.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Kaan
hocam alt tarafı ekran kartının sitesine girip driver anakartın sitesinden bios ve chipset kuracaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom