- Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu okuduguna emin misin ben hazir sistemi aldim tusa bastimÇok uzun sürerse tekrardan format at. Windows yazılımında problem çıkmış olabilir. Bu kadar uzun sürmemeliydi.
konuyu okuduguna emin misin ben hazir sistemi aldim tusa bastimÇok uzun sürerse tekrardan format at. Windows yazılımında problem çıkmış olabilir. Bu kadar uzun sürmemeliydi.
Kanka o zaman Windows 10 Media Creation Tool'dan format usbsi oluştur pc'ye format at.bekliyorum hala ekran geldi dedigim gibi biosada girebiliyorum ama klavye yerini sectikten sonra bekleyin yazisi cikiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk pcyi aldim direk dil yerine atti ulkeyi klavyeyi sectim ssd hdd nasil seceyim pcde hdd takili bile degil zaten
Anca salla babam salla zatenhiç kullanmak nasip olmadı salladım o da tutmadı
neden yiyolar bu kadar çok wattman, nedir?Anladım hocam, wattman böyle bir şey değil
Bende sana diyorum ki bu işlem bu kadar uzun sürmemeli. Eğer 10-15 dakika daha sürüp düzelmezse elinde boş bilgisayar varsa tekrar format USB'si hazırla format at. Windows yazılımında sorun olmuş olabilir.konuyu okuduguna emin misin ben hazir sistemi aldim tusa bastim
Google a sor kanka burda kimse anlatamazneden yiyolar bu kadar çok wattman, nedir?
birşeyler derdimde forumdayız boşverAnca salla babam salla zaten
Jsmzmzmsjsjsksksjs çok komiksin ya knka zaten tek yaptğın mesajlara. Emoji bırakma ve forumda millete atarlanmabirşeyler derdimde forumdayız boşver
AMD nin yazılımsal bir hatası hocam. Aslında abartıldığı kadar da yok yıllarca AMD nin farklı kartlarını kullandım wattman beni hiç rahatsız etmedi.neden yiyolar bu kadar çok wattman, nedir?
suan usb yok elimde biosdan formatlama sansim varmiBende sana diyorum ki bu işlem bu kadar uzun sürmemeli. Eğer 10-15 dakika daha sürüp düzelmezse elinde boş bilgisayar varsa tekrar format USB'si hazırla format at. Windows yazılımında sorun olmuş olabilir.
konuya yardim edermisinizAMD nin yazılımsal bir hatası hocam. Aslında abartıldığı kadar da yok yıllarca AMD nin farklı kartlarını kullandım wattman beni hiç rahatsız etmedi.
forumdakiler hiçbirşey bilmiyor bir sen biliyonGoogle a sor kanka burda kimse anlatamaz
BİOS'tan format atılmaz. Elinde boş bilgisayar varsa ondan USB ile yapabilirsin.suan usb yok elimde biosdan formatlama sansim varmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuya yardim edermisiniz
Google da daha çok anlarsın burdakiler sana anlatsa da sen anlamicağın için ve ben zaten biliyorum ve forumdakiler de bilmiyor demedim burda bilmeyen birisi varsa o da sensinforumdakiler hiçbirşey bilmiyor bir sen biliyon