Yeni aldığım rx 7600 oyun oynarken ekran gidiyo

Reaksiyon skoru
17
oyun yonarken ekranım bırden gıdıyo ıkı monıtordede ıslemcı 90 derecelerı goruyo en fazla ekran kartım max 67 fln goruyo daha dün aldım oyun oynarken birden ekranın gitmesi cok can sıkıcı bir durum neyden kaynaklı oyun fark da etmıyo narakadada yasadım uncharted da da 5 5600 islemcim 16 gb ram rx 6700ve archone 550w psu um var yardım eder misiniz garasntiye mi yollasam bu arada driverler güncel

kankam tüm driverları silip sıfırdan kurdun mu o kartı taktıktan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve işlemcin baya ısınıyor

knk termal macun degısmesı lagzım ıslemcının bıde stok fan o yuzden drvırları nasıl sılıp tekrar yukluycem knk
amd software komple sil herşeyi kaldır seçerek tekrar kur ve yaz geldi kesinlikle macun değişip en azından kule tipi soğutucu al parolapara iyzico derken thermal spirit epey ucuza geliyor du

sen dıyınce baktım knk ddu dıyolar onu yukelmeden dedıgını yapsam olur demı
amd software komple sil herşeyi kaldır seçerek tekrar kur ve yaz geldi kesinlikle macun değişip en azından kule tipi soğutucu al parolapara iyzico derken thermal spirit epey ucuza geliyor du

termal macun degıscem de kule tıpı sımdılık dusunmuyorum bıde termal macun onerın varmı

sen dıyınce baktım knk ddu dıyolar onu yukelmeden dedıgını yapsam olur demı

termal macun degıscem de kule tıpı sımdılık dusunmuyorum bıde termal macun onerın varmı
ddu ne anlamadım dediğimi yap komple sil yükle sıfırdan macun olarak mx4 yeterli olabilir
bunu kullandım r5 5600 de x123 soğutucu ile yükte max 64 ler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,822
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri