Neler Yeni

Yeni Aldığım Sistemde Fazla Fan Sesi Gelmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Oğuzhan Usul
Bugün yeni aldığım pc elime ulaştı. 3-4 saattir kullanıyorum. Fan sesi rahatsız ediyor. Hangi fandan geldiğini anlayamıyorum. Büyük ihtimal işlemcinin stok fanından kaynaklı zaten oyunlarda 90 dereceye çıkıyor. Boştayken 30-40 derecelerde ama yinede ses rahatsız edici. Kule tipi alırsam bu fan sesinden kurtulur muyum?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,590
İsim
Oğuzhan Şahin
Oyunda 90 çok soğutucu al

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bugün yeni aldığım pc elime ulaştı. 3-4 saattir kullanıyorum. Fan sesi rahatsız ediyor. Hangi fandan geldiğini anlayamıyorum. Büyük ihtimal işlemcinin stok fanından kaynaklı zaten oyunlarda 90 dereceye çıkıyor. Boştayken 30-40 derecelerde ama yinede ses rahatsız edici. Kule tipi alırsam bu fan sesinden kurtulur muyum?
Eğer ses kaynağının işlemci fanı olduğundan eminseniz tabii ki hem işlemci serin ve frekans düşürmeden çalışır, hemde ses sorunu ortadan kalkar. 👍

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
işlemcin nedir ve stock fan mı takılı

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
i5 11400f stok fan takılı
evet bu modelde stock fanın yetersiz kaldığı söyleniyor kule tipi soğutma iyi gider sorununuzu da çözer umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses sorunu ondan kaynaklanmıyor olsa bile işlemci için fan almanız şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunun nerden kaynaklandığını daha iyi anlayabilmek için de fanları elinizle durdurup bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,383
Üyeler
171,746
Son üye
ryzenemir
Top Bottom