Mr.Someone
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
Beyler yeni sistemim bugün geldi içinden resmini koyduğum parçalar da çıktı ama benim bilgim az o yüzden bu parçaları nereye takacağım yada ne yapacağımı bilmiyorum size zahmet bakıp söyler misiniz bunları ne yapacağım?
Tam olarak hangi amaçla kullanılıyor hocam? Anladığım kadarıyla şu anlık bir gereği yok.Koy kenara, HDD yuvası için ama sistemde olsa kullanırlardı.
Tam olarak hangi amaçla kullanılıyor hocam? Anladığım kadarıyla şu anlık bir gereği yok.
Harici bir harddisk veya ssd varsa bunu kasa. Bİlgisayarina takmanı saglayan bir aparat cok fazla depolma yemtiyorsa kullanilir ama pc ye taktigin ssd gibi hızlı calismazBeyler yeni sistemim bugün geldi içinden resmini koyduğum parçalar da çıktı ama benim bilgim az o yüzden bu parçaları nereye takacağım yada ne yapacağımı bilmiyorum size zahmet bakıp söyler misiniz bunları ne yapacağım?
O zaman ona hiç ihtiyacım yok depolamaya ihtiyacım olursa SSD değişirim. Cevap için teşekkürler.Harici bir harddisk veya ssd varsa bunu kasa. Bİlgisayarina takmanı saglayan bir aparat cok fazla depolma yemtiyorsa kullanilir ama pc ye taktigin ssd gibi hızlı calismaz