Yeni aldığım sistemden çıkan bu parçaları ne yapacağım?

Mr.Someone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Beyler yeni sistemim bugün geldi içinden resmini koyduğum parçalar da çıktı ama benim bilgim az o yüzden bu parçaları nereye takacağım yada ne yapacağımı bilmiyorum size zahmet bakıp söyler misiniz bunları ne yapacağım?

Ekler

• IMG_20231129_202559.jpg
    IMG_20231129_202559.jpg
    2 MB · Hit: 68
Beyler yeni sistemim bugün geldi içinden resmini koyduğum parçalar da çıktı ama benim bilgim az o yüzden bu parçaları nereye takacağım yada ne yapacağımı bilmiyorum size zahmet bakıp söyler misiniz bunları ne yapacağım?

Koy kenara, HDD yuvası için ama sistemde olsa kullanırlardı.

Tam olarak hangi amaçla kullanılıyor hocam? Anladığım kadarıyla şu anlık bir gereği yok.

Hardisk için kasada yuva oluşturmayı sağlayan parça işte lazım değil demekki takılmamış.

Harici bir harddisk veya ssd varsa bunu kasa. Bİlgisayarina takmanı saglayan bir aparat cok fazla depolma yemtiyorsa kullanilir ama pc ye taktigin ssd gibi hızlı calismaz

Harici bir harddisk veya ssd varsa bunu kasa. Bİlgisayarina takmanı saglayan bir aparat cok fazla depolma yemtiyorsa kullanilir ama pc ye taktigin ssd gibi hızlı calismaz
O zaman ona hiç ihtiyacım yok depolamaya ihtiyacım olursa SSD değişirim. Cevap için teşekkürler.

Geri