Neler Yeni

Yeni aldığım sisteme kurulum

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız
selamlar geçen gün rufus aracılığı ile windows 11 iso indirmiştim USB belleğe kasa elime ulaştı monitöre taktığımda bios hiç olmayacak mı yoksa güncel olmasa da biosa sahip olucak mi yapmam gerekenleri ufaktan anlatırsanız çok sevinirim örneğin önce Windows kur sonra biosu hallet driver indir gibi teşekkürler

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Hocam ilk bios güncellemesi yapın daha sonra windows kurun

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
burak
selamlar geçen gün rufus aracılığı ile windows 11 iso indirmiştim USB belleğe kasa elime ulaştı monitöre taktığımda bios hiç olmayacak mı yoksa güncel olmasa da biosa sahip olucak mi yapmam gerekenleri ufaktan anlatırsanız çok sevinirim örneğin önce Windows kur sonra biosu hallet driver indir gibi teşekkürler
pcyi açtığında bios ekranı gelcek windows kurulumunu yap sonra windows güncellemerini yap zaten driverlar da güncelleniyor sonra ekran kartının driverini ve diğer güncellemeleri yaparsın bios dahil

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Niye gereksin ki biosa girip sürümünüzü kontrol edin eğer sürümünüz eski ise ankart üreticinizin web sitesine girip support bölümünden anakart modeliniz için güncel biosu flash belleğe atın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra biosa girip usb belleğinizi bulup taratın zaten anakart kendisi güncel bios dosyasını bulur

Bios güncellemesi için windows şart değil

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye gereksin ki biosa girip sürümünüzü kontrol edin eğer sürümünüz eski ise ankart üreticinizin web sitesine girip support bölümünden anakart modeliniz için güncel biosu flash belleğe atın

Sonra biosa girip usb belleğinizi bulup taratın zaten anakart kendisi güncel bios dosyasını bulur

Bios güncellemesi için windows şart değil
anlaşıldı hocam ama biosa giremiyorum f2 del falan spamladim da başka hangi tuşlar olabilir

xTURANN

80+ Silver
anlaşıldı hocam ama biosa giremiyorum f2 del falan spamladim da başka hangi tuşlar olabilir
Anakartın modelini yaz internete, bios tuşu çıkar.

XXX MARKA, XXXX Model BIOS BUTTON "gibi"

Top Bottom