Neler Yeni

Yeni aldığım sisteme windowsu nasıl kurarım?

Hakan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hakan
Bugün sistemi topladım, biosu güncelledim ve sanırım son adıma yani windowsa geldim. 11 kuracaktım fakat erken dediler 10u kuracağım. Neredeyse hiç bilmiyorum. Telefona usb bağlayıp yapabilir miyim yoksa bu pc den yapabilir miyim? ( Eğer yapabilirsem detaylı anlatır mısınız özellikle windowsu usb ye yükleme kısmını). Yoksa illa başka bir pc ile mi yapmak zorundayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Güzin Ferah
Yazmazsam olmaz keşke almadan önce haber verseydiniz sisteminiz ne bu arada jljkjk.d

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Windows 10 ISO dosyalarını minimum 16GB olan bir Flash'a kurman gerekiyor. Yani farklı bir PC gerekecek.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Bilgisayar freedos sanırım. Eğer öyleyse başka bi bilgisayar kesinlikle gerekli. Google a youtube a Rufus nasıl kullanılır diye yaz. İSO dosyam inmiş, minimum 16gb bir flash bellek (İçi boş olacak) şekilde videoyu izlemeye başla. Zor değil zaten 3-5 tık yapıp hazırlıyorsun.

Hakan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar freedos sanırım. Eğer öyleyse başka bi bilgisayar kesinlikle gerekli. Google a youtube a Rufus nasıl kullanılır diye yaz. İSO dosyam inmiş, minimum 16gb bir flash bellek (İçi boş olacak) şekilde videoyu izlemeye başla. Zor değil zaten 3-5 tık yapıp hazırlıyorsun.
O zaman sanırım bir kafeye gidip yapmam gerekecek. Teşekkürler

Top Bottom