sistem güzel sadece 3060 8gb vram yetersiz kalabilir ilerde bende var ama upgrade edicem ve işlemcinin yanina sogutucu alirsaniz daha iyi olabilirAmd ryzen 5 5600 işlemci
32 gb 3200mhz ram
Rtx 3060 8gb ekran kartı
650w 80 plus psu
1 Tb SSD
4 Tb hardisk
Ana kart prime B550m-k
bu sistem sizce ne kadar eder?
fiyat konusunda urunlerin markalarini yazarsan daha cok yardimci olabilirizsistem güzel sadece 3060 8gb vram yetersiz kalabilir ilerde bende var ama upgrade edicem ve işlemcinin yanina sogutucu alirsaniz daha iyi olabilir
Eski ekran kartım GTX 1650 süperdi hocam marka isimlerini bakıp yazayımsistem güzel sadece 3060 8gb vram yetersiz kalabilir ilerde bende var ama upgrade edicem ve işlemcinin yanina sogutucu alirsaniz daha iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat konusunda urunlerin markalarini yazarsan daha cok yardimci olabiliriz
Yani fazlandan zarar gelmez ama 32gb ram biraz overkill olmuş olabilir. Birde sistemi nekadara aldınız? Hayırlı olsun buarada.Eski ekran kartım GTX 1650 süperdi hocam marka isimlerini bakıp yazayım
Fiyat ?Amd ryzen 5 5600 işlemci
32 gb 3200mhz ram
Rtx 3060 8gb ekran kartı
650w 80 plus psu
1 Tb SSD
4 Tb hardisk
Ana kart prime B550m-k
bu sistem sizce ne kadar eder?
bi tık pahalı olabilir ama abartılacak bi pahalılık değil hocam. çok kafaya takmamak lazımanladım hocam çıok teşekkür ederim biraz acaba ahalı mı diye düşündüm de normal gibi geldi
evet ya hocam çok daha iyi olurdu ama sağlık olsun şuan işimi görüyor tek sıkıntı oyun oynarken falan kasa ses yapıyorgüzelmiş ekran kartıda 12 gb olsaymış oof
eyvallah hocam aldık bir kere artıkbi tık pahalı olabilir ama abartılacak bi pahalılık değil hocam. çok kafaya takmamak lazım