yeni aldığım sistemim nasıl ?

Bornoz

80+
Reaksiyon skoru
16
Amd ryzen 5 5600 işlemci
32 gb 3200mhz ram
Rtx 3060 8gb ekran kartı
650w 80 plus psu
1 Tb SSD
4 Tb hardisk
Ana kart prime B550m-k
bu sistem sizce ne kadar eder?

Amd ryzen 5 5600 işlemci
32 gb 3200mhz ram
Rtx 3060 8gb ekran kartı
650w 80 plus psu
1 Tb SSD
4 Tb hardisk
Ana kart prime B550m-k
bu sistem sizce ne kadar eder?
sistem güzel sadece 3060 8gb vram yetersiz kalabilir ilerde bende var ama upgrade edicem ve işlemcinin yanina sogutucu alirsaniz daha iyi olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistem güzel sadece 3060 8gb vram yetersiz kalabilir ilerde bende var ama upgrade edicem ve işlemcinin yanina sogutucu alirsaniz daha iyi olabilir
fiyat konusunda urunlerin markalarini yazarsan daha cok yardimci olabiliriz

fiyat konusunda urunlerin markalarini yazarsan daha cok yardimci olabiliriz
Eski ekran kartım GTX 1650 süperdi hocam marka isimlerini bakıp yazayım

öncelikle hayırlı olsun normal piyasa fiyatından almışsınız pahalı olmamış diye düşünüyorum

öncelikle hayırlı olsun normal piyasa fiyatından almışsınız pahalı olmamış diye düşünüyorum
anladım hocam çıok teşekkür ederim biraz acaba ahalı mı diye düşündüm de normal gibi geldi

güzelmiş ekran kartıda 12 gb olsaymış oof
evet ya hocam çok daha iyi olurdu ama sağlık olsun şuan işimi görüyor tek sıkıntı oyun oynarken falan kasa ses yapıyor

bi tık pahalı olabilir ama abartılacak bi pahalılık değil hocam. çok kafaya takmamak lazım
eyvallah hocam aldık bir kere artık :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Hocam okurken mükemmel gidiyordum 8gb görünce bi üzüldüm ama güzel h.o ama yakın zamanda gpu alınmalı bence onun dışında mükemmel olmuş ciddiyim

Geri