Neler Yeni

Yardım yeni aldığım Viewsonic monitör arızalı geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yaşar
Birnumara.com dan satın aldığım Viewsonic VA2405-H model monitü pc ye bağladığım anda görüntü kırılmaları olduğunu fark ettim.

Hemen iade talebi oluşturdum. Sitede, kargoya vermeden önce sizi aramamızı bekleyin tarzı bir bildirim aldım. Demin dayanamayıp ben onları aradım fakat kendilerinin bir şey yapamadığını, KVK ile görüşmem gerektiğini, ordan gelecek raporla iade-değişim alabildiklerini söylediler. Fakat bulunduğum yerde KVK servisi yok. En yakın şubeyi aradım açan da yok.

Şimdi ne yapmam gerekiyor ?

siteyi tekrar arayıp arıza değil de monitörü beğenmediğimi söylesem skıntı olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can Ayyıldız
Sorun olmaz iade sebebi olarak hoşuma gitmedi performansını beğenemdim diyebilirsin. 15 gün hiçbir sebep belirtmeden iade etme hakkın var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz iade sebebi olarak hoşuma gitmedi performansını beğenemdim diyebilirsin. 15 gün hiçbir sebep belirtmeden iade etme hakkın var
bu sefer de monitörü bozup geri göndermişsin gibisnden bir şey söylemezler dimi ?

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
evet. eğer kabul etmezlerse tüketici haklarını arayacağını söyle.

Top Bottom