Neler Yeni

Yeni aldığımız kedim ağabeyime bağlı kalıp duruyor.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam bizim kedimiz vardı maalesef organ yetmezliğinden öldü.Yeni 50-55 günlük Scottish bir kedi aldık gözleri farklı renkli (british-scottish çiftleşmesi yani bir kemik ağrıması olmuyor) Hocam şuanlık ağabeyimin odasında kalıyor. Ağabeyimi kokladı ona yakınlaşıyor. Benim ayağımı kokladı bir süre. Ellerimi koklatmaya çalıştım olmuyor. Yahu ben ne yaptım ağabeyim yatıyor yanına gelmeye çalışıyor. sizce ne yapmalıyım. Beklemelimiyim yoksa yapabileceğim bir şey var mı ? derslerimden dolayı onla haşır neşir olamıyorum. Daha bebek küçücük.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam bizzat elinizden falan mama verin, sevin, oynayın, vakit ayırın.

Hydra22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Özkan
Hocam bizim kedimiz vardı maalesef organ yetmezliğinden öldü.Yeni 50-55 günlük Scottish bir kedi aldık gözleri farklı renkli (british-scottish çiftleşmesi yani bir kemik ağrıması olmuyor) Hocam şuanlık ağabeyimin odasında kalıyor. Ağabeyimi kokladı ona yakınlaşıyor. Benim ayağımı kokladı bir süre. Ellerimi koklatmaya çalıştım olmuyor. Yahu ben ne yaptım ağabeyim yatıyor yanına gelmeye çalışıyor. sizce ne yapmalıyım. Beklemelimiyim yoksa yapabileceğim bir şey var mı ? derslerimden dolayı onla haşır neşir olamıyorum. Daha bebek küçücük.
Ben arkadaşımın köpeğini hep evine gelirken bişey alarak yakınlaştırdım kendime bi salam sevdiği bi mama veya oyuncak.Köpekte işe yaradı belki kedidede yarayabilir

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bizzat elinizden falan mama verin, sevin, oynayın, vakit ayırın.
Hocam bugün geldi ama çok küçük miyavlıyıp duruyor. Aldığımız adamın kedileri vardı belki de kardeşlerini arıyordur fakat şuan evi keşfediyor diye düşünüyorum.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Hocam bugün geldi ama çok küçük miyavlıyıp duruyor. Aldığımız adamın kedileri vardı belki de kardeşlerini arıyordur fakat şuan evi keşfediyor diye düşünüyorum.
Olabilir hocam çoğu şey olabilir ama dediklerimi deneyin bence.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Olabilir hocam çoğu şey olabilir ama dediklerimi deneyin bence.
Hocam kağıttan top yaptım attım onu yemeğe çalıştı patilerini ata ata top oynadı. Küçük olduğu için bazen topu yuvarlarken düşmüş gibi oluyor ama zıplıyor. Ders çalışacaktım televiyonun arkasına gitmiş. bir aralık var oraya yastık koydum yastığa tırmanır iken gördüm bana yavaş yavaş gelmeye başladı odama girdi bende yatağımın yanına oturdum. Miyavlayarak geldi yanıma. ayağımdan bacağıma çıktı. Ve bana bakarak miyavlıyarak bacağıma yattı. Elime 2 dil attı. O güzel gözleri çok ilgimi çekiyor. Fakat kendi tasından mamasını yemiyor. Zorla yedirdik. Sizce mama yemesi için ne yapmalıyız ?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Biberonla besle o zaman, bir de emzik de al, altını da değiştir filan...

Yav çoluk çocuğun derdine bak ya, millet ne zorluklarla mücadele ediyor, ekmek parası, savaş, eğitim, sağlık sorunlarıyla uğraşıyor... Birilerin hiç derdi yok herhalde.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Biberonla besle o zaman, bir de emzik de al, altını da değiştir filan...

Yav çoluk çocuğun derdine bak ya, millet ne zorluklarla mücadele ediyor, ekmek parası, savaş, eğitim, sağlık sorunlarıyla uğraşıyor... Birilerin hiç derdi yok herhalde.
Ben zaten onlar ile mücadele ediyorum. Belki beni mutlu eder neşeli yapar dedim aldım. Kedim vefat etmişti evdeki neşe gitti. O yüzden bu kediyi aldım. Benim sorunlarımın olduğunu bile bilmiyorsun. Neler yaşadığımı bilmiyorsun. Ben senin dediğin her şeyle mücadele ediyorum. Benim hiç bir günüm mutlu geçmiyor. Bir de senin gibiler yüzünden travmalarımı tetikliyorsunuz. Ölen kedim yetmiyormuş gibi. Sadece kedi değil bir çok travmam var benim. Kim uğraşmıyor ki ? ben belki bir ton kadar travmalarımı yatırır mutlu eder diye aldım. Sanki beni biliyormuş gibi konuşuyorsun. Aynı sorunlar sende de var bende de. Ama emin ol, senden daha fazla sorunlarım vardır. Bilip bilmeden konuşuyorsun benim ne yaşadığımı bilmiyorsun. Madem böyle konulardan rahatsız oluyorsan git farklı forumlara.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Senin ne yaşadığını bilmiyorum tabii olarak. Eğer dediğin gibi ise Allah yardımcın olsun, yok eğer duygu sömürüsü için yazdın ise bir çok hayvansever geçinen mama lobisi sömürücülerinden birisi isen Allah bildiği gibi yapsın. Ben hayvansever lobisi için çalışan hayvandan daha aşağıda olan insanlar da tanıdığım için böyle yazdım ne yazık ki... İnsanların duygularıyla oynayıp paralarını söğüşleyen, o paralarla da saadet zinciri şeklinde zengin olan fakat lafa geldin mi mangalda kül bırakmayan çok kişi var, hem onlar bence hayvanlara asıl zulm edenlerdir.

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Senin ne yaşadığını bilmiyorum tabii olarak. Eğer dediğin gibi ise Allah yardımcın olsun, yok eğer duygu sömürüsü için yazdın ise bir çok hayvansever geçinen mama lobisi sömürücülerinden birisi isen Allah bildiği gibi yapsın. Ben hayvansever lobisi için çalışan hayvandan daha aşağıda olan insanlar da tanıdığım için böyle yazdım ne yazık ki... İnsanların duygularıyla oynayıp paralarını söğüşleyen, o paralarla da saadet zinciri şeklinde zengin olan fakat lafa geldin mi mangalda kül bırakmayan çok kişi var, hem onlar bence hayvanlara asıl zulm edenlerdir.
Ben duygu sömürüsü yapan biri değilim. Hiç bir zaman yapmadım Hocam. Biraz sinirleniyorum son zamanlar da nedense. Sizin dediğiniz insanlar gibi değilim. Normal bir insanım. Kimseye ne maddi ne manevi zararım olmamıştır hocam. Sizi bu saatte rahatsız ettiğim için özür diliyorum.

Top Bottom