Neler Yeni

Yardım Yeni aldım monitör servisten geldi.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
Daha yeni aldım off aldıma pişmanım satıcıya dedim direk kod gönderdi ve servise gitmiş
Reis 1-2K Fiyat olsa yine neyse zararın neresinden dönersen kar ama sen 10K ya yakın para vermişsin çok üzer adamı.
Daha fazla canını sıkmadan 2-3K fiyat düş 2. elden satmaya bak monitör çok kötü olmuş çünkü bana en mantıklı bu geliyor.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Trendyol'dan teknolojik ürün almayın. Sorun yaşarsanız Trendyol gram umursamaz sizi. Satıcı her zaman haklıdır Trendyol'un gözünde.

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Reis 1-2K Fiyat olsa yine neyse zararın neresinden dönersen kar ama sen 10K ya yakın para vermişsin çok üzer adamı.
Daha fazla canını sıkmadan 2-3K fiyat düş 2. elden satmaya bak monitör çok kötü olmuş çünkü bana en mantıklı bu geliyor.
THH ye başvurup bi yandan kullansam mantıklı olurmu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu indirim deyken aldım 8200 e

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
THH ye başvurup bi yandan kullansam mantıklı olurmu.

Ben bunu indirim deyken aldım 8200 e
E tamam o zaman sat 2. elden biraz zararına başka al THH ile ne uğraşacaksın kullan yinede ama sen bilirsin

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
E tamam o zaman sat 2. elden biraz zararına başka al THH ile ne uğraşacaksın kullan yinede ama sen bilirsin
Ben saat aman 2. Elden sebeplerim var THH ye baş vursam biyandan kullansam nolur. Büyük ihtimalle ben kazanırım ve ürünü 6 ay taksitle aldım.

ruaF1912

80+ Bronze
Yeni aldığın ürünü neden servise gönderdin ki ? en başta hatayı burada yapmıssınız. iade ya da değişimini isteyecektiniz. Fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla monitörün cercevesinin icinden geçmişler.

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Yeni aldığın ürünü neden servise gönderdin ki ? en başta hatayı burada yapmıssınız. iade ya da değişimini isteyecektiniz. Fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla monitörün cercevesinin icinden geçmişler.
Ben trend yoldan deişim talebi açtım kabul etmedi ve bana bi kod gönderdi yolladım ben deişim yapçak zannettim.

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Çakmakla yakmışlar resmen

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Yeni aldım ölü piksel çıktı ve servise gönderdim böyle geldi fakat serviste ürün sadece incelendi napmam lazım
DAHA ÖNCEKİ HALİ NASILDDI Kİ HAFİF BOŞLUK OLMASI NORMAL DEĞİL Mİ?

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can

efe can_-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe can
Satıcıya dedimde tekrar dalga geçercesine kod verdi ve gene aksiyon vb alıncaktır dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,929
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom