Yeni alınan 9060xt r5 7600 sistemde takılmalar oluyor çözüm nedir?

assansor

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabaler yeni aldığım sistemin oyun oynarken takılıyor klavyeyle hareket ederken değil mouse çevirince oluyor ve ekranda bozulmalar oluyor ddu ile ekran kartı sücümü silip yükledim hala devam ediyor sorun

cs2 de densmiştim sorun olamıştı aimlabste ufak takılmalar vardı onun dışında valorantta oluyor genelde pc elimde olunca dmc5 gibi oyunlarda da deneyip yazarım tekrar teşekkürler yardımcı olduğun için bu saatte
konuyu takipteyim hocam gelişme olduğunda yazın daha detaylı çözüm bulmaya çalışalım ve rica ederim :D

pc elime gecinde deniyecegim tesekkurler garantiye gonderdik adamlar faturayi atmadılar diye faturanın cıktısını koymadan gondermistik buyuk ihtimalle bize geri gonderecekler onu bekliyorum umarım sorun geri gondermeden cozulur

pc elime gecinde deniyecegim tesekkurler garantiye gonderdik adamlar faturayi atmadılar diye faturanın cıktısını koymadan gondermistik buyuk ihtimalle bize geri gonderecekler onu bekliyorum umarım sorun geri gondermeden cozulur
umarım çözülür hocam ekran kartı bozuk olabilir hazır sistemlerde yaygın bir durum.

merhabaler yeni aldığım sistemin oyun oynarken takılıyor klavyeyle hareket ederken değil mouse çevirince oluyor ve ekranda bozulmalar oluyor ddu ile ekran kartı sücümü silip yükledim hala devam ediyor sorun
hocam öncelikle hangi mouse ve hangi oyun aynı sistem bende de var bazı oyunlarda eğer mouse'ınızın polling rate'i 2khz'nin üstündeyse oyun desteklemediği için ani fps düşmeleri yaşanaibiliyor ben çoğu oyunu 4khz'de oynarken lol'de 2k'ya almam gerekiyor mesela desteklemediği için mouse''ı hareket ettirdiğim gibi fps anlık olarak feci bir şekilde düştüğü için drop yaşanıyor.

Bu arada ben de bugün herhangi bir video başlatmaya çalıştığımda pc neredeyse donma seviyesinde yavaşlıyordu ddu ile sürücüleri silip 25.6.1 sürümüne geçerek çözümü buldum ancak gpu tweak 3 yükleyip ayarları kurcaladıktan sonra oldu o yüzden sanırım driver'la alakalı bir sorun değildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse g305 1k hz galibe mousetan dolayı degildir diye dusunuyorum
o zaman değildir hocam.

7600 olduğu için olabilir bazı zamanlar ekran karti ve yerel gpu arasinda geçislerde takılıyor 7500 bu yüzden mantıklı işte oyun vs seçerken ekran kartın üzerinden ayarlayın kablon ekran kartına mi anakartami bağlı

İgpu kulanmıyorsanız biostan kapatın expo açın birde ekran kartında sorun fln varmı bakmak için test yapın furmak indirin bozulama varmı fln yapın occt üzerinden tüm bileşenleri test edin birde bios günceleyip deneyin testleride atın bakalım sorun varmı

7600 olduğu için olabilir bazı zamanlar ekran karti ve yerel gpu arasinda geçislerde takılıyor 7500 bu yüzden mantıklı işte oyun vs seçerken ekran kartın üzerinden ayarlayın kablon ekran kartına mi anakartami bağlı
ekran kartına bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İgpu kulanmıyorsanız biostan kapatın expo açın birde ekran kartında sorun fln varmı bakmak için test yapın furmak indirin bozulama varmı fln yapın occt üzerinden tüm bileşenleri test edin birde bios günceleyip deneyin testleride atın bakalım sorun varmı
teşekkürler pc elime geçince yapıp atıcam

Geri