Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni alinan RX 7800 XT ekran kartına yük binince görüntü gidiyor

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Alıntıyı görüntüle
böyle bir şey diyor yazılımsal bir sıkıntı mı yoksa kart damı anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk arabam yok ve çok uzaksın zor yani biraz kartda yazılımsal bir sıkıntı var gibi gozukuyor

bilen yetkili biri falan yardım edemez mi ya bu forumda yeniyim kartı almak için ankaranın öbür ucuna gittim ve hata veriyor sebebini bilen yokmu ya
Aynı hatayı 5500xt de alıyorum hocam AMD karttan uzak durmakta yarar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Enver Cengiz
Ekran kartını sök ve yeniden tak.

Ekran kartı güç kablolarını sök ve yeniden tak iyice oturt ve varsa başka Pci-e kablosu tak. Aynı kablo üzerindeki diğer 8 pin'leri tak.

Başka bi masaüstü PC varsa 7800xt'yi ona takıp dene onda hata verecek mi diye.
Baska bir PC dışındaki tüm herşeyi yaptım

Aynı hatayı 5500xt de alıyorum hocam AMD karttan uzak durmakta yarar var.
Evet normalde 4070 alıcaktim alacağım adam 500 TL daha düşmedi diye bende bunu aldım da kullanamadim daha

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Baska bir PC dışındaki tüm herşeyi yaptım

Evet normalde 4070 alıcaktim alacağım adam 500 TL daha düşmedi diye bende bunu aldım da kullanamadim daha
Ben henüz bir çözüm bulamadım devamlı sıfırdan driver kuruyorum. Kısa sürede nvidia geçmeye bakın yoksa daha çok uğraşırsınız.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Başka bi PC'de denersen sorunun karttan mı yoksa sistemden mi olduğunu anlarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Enver Cengiz
Başka bi PC'de denersen sorunun karttan mı yoksa sistemden mi olduğunu anlarsın.
Evet ama ne yazikki bana yakın oturan arkadaşim yok

Elim de de başka PC yok

Ben henüz bir çözüm bulamadım devamlı sıfırdan driver kuruyorum. Kısa sürede nvidia geçmeye bakın yoksa daha çok uğraşırsınız.
Bende riser kablo vardı onu çıkartıp anakarta direkt montaj yaptım

Elim de de başka PC yok

Bende riser kablo vardı onu çıkartıp anakarta direkt montaj yaptım
Bakalım düzelecek mi

sanırım düzeldi ama emin değilim kartın altın pinlerini silgi ile sildim riser kabloyu çıkartıp dirket anakarta taktım şuan 3d mark time spy i açtım normalde açmıyordu bakalım testi tamamlayabilecek mi

Son düzenleme:

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Hocam tamda yeni rx7900xtx alacaktım beni amd den soğuttunuz 2 dk da vazgeçme noktasına geldim bu kadar kötümü amd ya

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Hocam tamda yeni rx7900xtx alacaktım beni amd den soğuttunuz 2 dk da vazgeçme noktasına geldim bu kadar kötümü amd ya
Benim konularda 5000 serisi kronik diğer serilerde hallolduğunu söylüyorlardı bir çoğu ama bu konudan ne olduğu görülüyor :) Az fazla verip az sözde performanstan vazgeçip nvidia almak benim için çok daha mantıklı artık. Markaların fanı olmaya gerek yok dünya para veriyorsan için rahat olmalı.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Benim konularda 5000 serisi kronik diğer serilerde hallolduğunu söylüyorlardı bir çoğu ama bu konudan ne olduğu görülüyor :) Az fazla verip az sözde performanstan vazgeçip nvidia almak benim için çok daha mantıklı artık. Markaların fanı olmaya gerek yok dünya para veriyorsan için rahat olmalı.
Nvidia da bence gereksiz pahalı be aga ya

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Kart sıkıntılı boşuna uğraşıyorsun. Aynısını yaşadım, sıfır sapphire marka karttı, amazondan satın almıştım. Kart yüke girdiğinde oyun veya furmarkt siyah ekran verip bilgisayar kendini kapatıyordu. Defalarca ddu ile sildim format attım çözemedim. Her restart sonrası uygulama ve driverlarda siliniyordu. Amazona yazıp değişim talep ettim gelen kartta sorun yoktu direkt kullandım. O yüzden ikinci el her zaman sıkıntıdır kapalı kutu olsa bile almam. Garantisi varsa arena bilgisayara göndermekten başka çaren yok çünkü ikinci elden almışsın kapalı kutuda olsa satıcının iade alacağını yada değişeceğini sanmam.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Bu tür sorunları göze alıyor musun hocam? Sizin tercihiniz ama saf güç olarak bakmaktansa uzun vadeli bakmak çok daha iş görüyor.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Abdullah
Bu tür sorunları göze alıyor musun hocam? Sizin tercihiniz ama saf güç olarak bakmaktansa uzun vadeli bakmak çok daha iş görüyor.
Valla 36k para vericem sonuçta herseyini arastirmam gerek geniş çaplı bir araştırma yapmadan almayacağım

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Valla 36k para vericem sonuçta herseyini arastirmam gerek geniş çaplı bir araştırma yapmadan almayacağım
Karar sizin hocam ama araştırdıkça göreceksinizdir zaten :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Enver Cengiz
hocam sorunu çözdüm bende dark marka riser vardı onun ile ilgidli sanırım suan sorunsuz çalışıyor sıkıntı sanırım riserde garantiye göndereceğim bakmaları için

evet kesinlikle haklısın bende bundan once 3080 tuf vardı 1 1.5 yıl sorunsuz kullandım sonra satıp rx 7800 xt aldım

pahalı ama daha sorunsuz bir kullanım sunuyor

Kart sıkıntılı boşuna uğraşıyorsun. Aynısını yaşadım, sıfır sapphire marka karttı, amazondan satın almıştım. Kart yüke girdiğinde oyun veya furmarkt siyah ekran verip bilgisayar kendini kapatıyordu. Defalarca ddu ile sildim format attım çözemedim. Her restart sonrası uygulama ve driverlarda siliniyordu. Amazona yazıp değişim talep ettim gelen kartta sorun yoktu direkt kullandım. O yüzden ikinci el her zaman sıkıntıdır kapalı kutu olsa bile almam. Garantisi varsa arena bilgisayara göndermekten başka çaren yok çünkü ikinci elden almışsın kapalı kutuda olsa satıcının iade alacağını yada değişeceğini sanmam.
hallettim riser kablodan kaynaklı bir sorunmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,544
Üyeler
163,677
Son üye
RaeXetaN
Top Bottom