Neler Yeni

Yeni Alınan ssd tam vaat edilen değerleri vermiyor

Carla

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
161
arkadaşlar anakartım asus x570p hızları gayet karşılamakta doğru slotlarda ssd güzerl yerden aldım montaji kendim yaptım çok özenle hiç çizik zarar yok orijinal hiç bi sıkıntısı neden böyle şuan acayip korkuyorum iade etmelimiyim
1635794676832.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar anakartım asus x570p hızları gayet karşılamakta doğru slotlarda ssd güzerl yerden aldım montaji kendim yaptım çok özenle hiç çizik zarar yok orijinal hiç bi sıkıntısı neden böyle şuan acayip korkuyorum iade etmelimiyim
1635794676832.png
@Rambo87 ?

Son düzenleme:
Yav oğlum bir şey olmaz piyasada vaadettiği hızları doğru düzgün veren SSD yok zaten kullan gitsin mis gibi değerler. Sürekli render almıyorsan bu değerlerin senin için bir önemi yok zaten +500'ün üzerinde olduğu sürece açılış hızlarında falan farketmez SSD'ler.

Yav oğlum bir şey olmaz piyasada vaadettiği hızları doğru düzgün veren SSD yok zaten kullan gitsin mis gibi değerler. Sürekli render almıyorsan bu değerlerin senin için bir önemi yok zaten +500'ün üzerinde olduğu sürece açılış hızlarında falan farketmez SSD'ler.
benim 970evo tam vaat ettiği hatta daha yüksek değer veriyordu hocam

Samsung biraz istisna kalıyor tabi ama inan üründen ürüne bile değişiyor. Dediğim gibi sürekli render almıyorsan bu değerler sadece kağıt üstünde kalıyor. Kafaya takıp arkadaşın dediği gibi korkmaya gerek yok.

benimkisi kötü ürünmü hocam yani sıkıntımı var garantimi vermeliyim

dostum render yapmıyorum ama sorunlumu bilmem gerek para verdim bi sorun varmı onu demeye çalıştın anlamadım garantimi vermeliyim

benimkisi kötü ürünmü hocam yani sıkıntımı var garantimi vermeliyim
hayır hocam sadece benim ssd tam değer veriyor dedim zaten değerler yeterli değerler

ki yazma değeriniz normalden fazla zaten

hayır hocam sadece benim ssd tam değer veriyor dedim zaten değerler yeterli değerler

ki yazma değeriniz normalden fazla zaten
Hocam nasıl fazla :D 3300 yazma değeri vaat ediyor ssd benimki 3200 3300 arası veriyor bazen 3000 olabiliyor

Hocam nasıl fazla :D 3300 yazma değeri vaat ediyor ssd benimki 3200 3300 arası veriyor bazen 3000 olabiliyor

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB)​

hayır hocam 2300 vaat ediyor​

dostum render yapmıyorum ama sorunlumu bilmem gerek para verdim bi sorun varmı onu demeye çalıştın anlamadım garantimi vermeliyim
Kesinlikle garantilik bir durum yok, gayet iyi değerler alıyorsunuz sorun yok zaten.
Örnek vermek gerekirse benim SSD'm 1500 yazma vaadediyor ancak 600-700 verebiliyor.
Ve bunu aşırı sorun etmeye gerek yok stabil bir şekilde sistemimi kullanabiliyorum.

EVO mu EVO PLUS mı?

EVO mu EVO PLUS mı?
ilk ssdm samsung 970 evo plus bu gösterdiğim farklı değerleri böyyle ss atim
1635874863033.png

Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB)​

hayır hocam 2300 vaat ediyor​

hocam attim

Kesinlikle garantilik bir durum yok, gayet iyi değerler alıyorsunuz sorun yok zaten.
Örnek vermek gerekirse benim SSD'm 1500 yazma vaadediyor ancak 600-700 verebiliyor.
Ve bunu aşırı sorun etmeye gerek yok stabil bir şekilde sistemimi kullanabiliyorum.
bu 1 ssd başka ssden bahsediyorum şuan

EVO mu EVO PLUS mı?
başlıktaki foto başka ssd bu samsung 970 evo plus son attığım 1 tb

hocam ssdniz 970evonu evo plus mu?

hocam ssdniz 970evonu evo plus mu?
evet son attığım fotodaki samsung 970 evo plus 1 tb ilk fotodaki değerler farklı bu son attığım fotodaki değerler samsung 970 evo plus 1 tb onda bir problemmi var onu soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,127
Üyeler
173,313
Son üye
takla
Geri