Neler Yeni

Yeni alınan TVS Raider 125 stop ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre öztürk
Merhaba, 28 Ağustos'ta TVS Raider motoru sıfır olarak bayiden satın aldım şu an 20 km de rölantide çalışırken nadir de olsa stop ediyor. Yeni olmasına bağladım fakat içimde kaldı bu durum normal mi yoksa bayiyle görüşmeli miyim? Bilgili arkadaşlar akıl verirse çok mutlu olurum.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Volkan
Merhaba, 28 Ağustos'ta TVS Raider motoru sıfır olarak bayiden satın aldım şu an 20 km de rölantide çalışırken nadir de olsa stop ediyor. Yeni olmasına bağladım fakat içimde kaldı bu durum normal mi yoksa bayiyle görüşmeli miyim? Bilgili arkadaşlar akıl verirse çok mutlu olurum.
bayiyle görüşün bir tanıdıkta da var aküsü bitmişti onda da benzer sorunu yaşadı akü değiştirdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

akü kaynaklı olabilir depoda yatarken aküleri ölüyor sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bayiyle görüşün bir tanıdıkta da var aküsü bitmişti onda da benzer sorunu yaşadı akü değiştirdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

akü kaynaklı olabilir depoda yatarken aküleri ölüyor sanırım
hocam motor konusunda pek bilgili değilim ama çalıştığı an stop etmiyor çalışıyor gaz vermezsem nadirde olsa 20 30 saniye sonra stop ediyor

Shourd

80+ Silver
bayiyle kesin olarak görüş hint malı çok bişi beklemezsen iyi benim arkadaşdada benzer bi sorun vardır sonunda ekranda motor işareti çıktı dedi hiç çalışmamış bir iki bekleyince çalışmış anlamadım bence götürmüşler bayiye orda halletmişler bidaha olmamış kısaca bayiyi ara

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
can

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

Shourd

80+ Silver
rolanti ayarı düşük olabilir. basit problemler bunlar. japon dahil her motorda görülebilir.
kısaca bayiyle alakalı bi durum japonlarda benzer bi sorunu sadece eski kasa cbr250 de gördüm

GirayHan

80+ Platinum
arkadasada yardımcı olduk bu sayede :D
hiç takılmayacak şeyler de yeni olunca motor korkmuş :D

benim de z900 mesela 2. viteste düşük km'de giderken yalpalıyordu. oksijen sensörü arızalı dedim ustayla tartıştık benden iyi bilecen sanki dedi. sen sök şu sensörü tak yenisini dedim. değiştirdi tur attı geldi. yarın gel işe başla diyor bana :D

kawasaki dersin demi ? olabiliyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,435
Üyeler
159,774
Son üye
Toll
Top Bottom