Neler Yeni

Yeni alınan TVS Raider 125 stop ediyor

Shourd

80+ Gold
hiç takılmayacak şeyler de yeni olunca motor korkmuş :D

benim de z900 mesela 2. viteste düşük km'de giderken yalpalıyor. oksiyen sensörü arızalı dedim ustayla tartıştık benden iyi bilecen sanki dedi. sen sök şu sensörü tak yenisini dedim. değiştirdi tur attı geldi. yarın gel işe başla diyor bana :D

kawasaki dersin demi ? olabiliyor :D
z900 güzel motorda sesini siz beğeniyormusunuz? yanlış anlamayında egzozlu sesinde sesi hiç motorsiklet gibi çıkmıyor o kadar ağır bi sesi var ki traktör gibi kötü anlamda değil cidden öyle geliyor fazla ağır bi sesi var bence ama keşke benimde olsa .d

GirayHan

80+ Platinum
kısaca bayiyle alakalı bi durum japonlarda benzer bi sorunu sadece eski kasa cbr250 de gördüm
bayiyle de alakalı degıl. motor fabrikadan çıkmadan önce son banda girer orda full aksam kontrol edilir beyin cihaza baglanır hata vb varsa tekrar gerı gonderılır. her ne kadar bılgısayarlar kullanılsa da son band'ta gozle kontrol yapılıyor pc'den. gozden kacabılıyor. normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

z900 güzel motorda sesini siz beğeniyormusunuz? yanlış anlamayında egzozlu sesinde sesi hiç motorsiklet gibi çıkmıyor o kadar ağır bi sesi var ki traktör gibi kötü anlamda değil cidden öyle geliyor fazla ağır bi sesi var bence ama keşke benimde olsa .d
traktör mü :D sen karıştırdın sanırım tek çift silindir makinalarla :D

Shourd

80+ Gold
bayiyle de alakalı degıl. motor fabrikadan çıkmadan önce son banda girer orda full aksam kontrol edilir beyin cihaza baglanır hata vb varsa tekrar gerı gonderılır. her ne kadar bılgısayarlar kullanılsa da son band'ta gozle kontrol yapılıyor pc'den. gozden kacabılıyor. normal

traktör mü :D sen karıştırdın sanırım tek çift silindir makinalarla :D
yok kötülemek için demedim zaten cidden normal yüksek seslilere göre bile sesi bence ağır basıyor ama egzozlu hali ve ilk konuda bayiyle alakalı derken bayi desteği ile manasında demiştim ilk devirlerde hemde baya yüksek diğerleriene göre

GirayHan

80+ Platinum
yok kötülemek için demedim zaten cidden normal yüksek seslilere göre bile sesi bence ağır basıyor ama egzozlu hali ve ilk konuda bayiyle alakalı derken bayi desteği ile manasında demiştim
yok anladığım dediğini takılıyorum :D

4 silindir makina normal. Bende stok egzoz var buna rağmen yüksek devirde fark ediliyor. malum trafik cezalarından dolayı takmıyorum egzoz. devlete verecek para yok bende artık :D

Gurkanpiro

80+ Gold
suanda egzoz cezası asgarı ucretın 3 de 1 kadar ekstra cekılıyor takılmaz

GirayHan

80+ Platinum
suanda egzoz cezası asgarı ucretın 3 de 1 kadar ekstra cekılıyor takılmaz
aynen öyle. tek silindire egzoz takanlar yüzünden bu hale geldi motor piyasası.

bakma polisler de hasta. geçen biriyle konuştum 4 silindir 3 silindir makinalar taksa bizim de hoşumuza gidiyor ama tek silindir soba borusunu takıp çoluk çocuğu uyandırıyolar kurunun yanında yaşta yanıyor cezalar ondan katlandı demişti.

biz zamanında mahalle aralarına girerken kontak kapatıp aktırdık motoru evin önüne kadar bebek yaşlı uyanmasın rahatsız olmasın diye.

ama gel geleli devirle birlikte motosikletçi profilleri de değişti. yapacak bişey yok.

Gurkanpiro

80+ Gold
aynen öyle. tek silindire egzoz takanlar yüzünden bu hale geldi motor piyasası.

bakma polisler de hasta. geçen biriyle konuştum 4 silindir 3 silindir makinalar taksa bizim de hoşumuza gidiyor ama tek silindir soba borusunu takıp çoluk çocuğu uyandırıyolar kurunun yanında yaşta yanıyor cezalar ondan katlandı demişti.

biz zamanında mahalle aralarına girerken kontak kapatıp aktırdık motoru evin önüne kadar bebek yaşlı uyanmasın rahatsız olmasın diye.

ama gel geleli devirle birlikte motosikletçi profilleri de değişti. yapacak bişey yok.
hep su r25 mt 25 cıler cok takıyor

GirayHan

80+ Platinum
hep su r25 mt 25 cıler cok takıyor
çift silindire egzoz takılmaz mt07 dahil.

07 vardı bende 2015 model sarı renk. zaten tek o rengi o yılda ürettiler bilirsin belki.

üstünde tiger egzozla satın almıştım. dayanamadım 150 km sonra söktüm attım. berbat bi sesi vardı.

hele mt25 ve r25 düşünemiyorum bile.

heves almak için takıyorlar da gerçekten rahatsız edici.

Gurkanpiro

80+ Gold
çift silindire egzoz takılmaz mt07 dahil.

07 vardı bende 2015 model sarı renk. zaten tek o rengi o yılda ürettiler bilirsin belki.

üstünde tiger egzozla satın almıştım. dayanamadım 150 km sonra söktüm attım. berbat bi sesi vardı.
capında vardı tıger baya sert sesı vardı begenıyordum sen nıye begenmedınkı

GirayHan

80+ Platinum
capında vardı tıger baya sert sesı vardı begenıyordum sen nıye begenmedınkı
3 ve 4 silindir harici takılan egzos'ların sesini beğenen insan sayısı dünyada az :D

türk insanı beğenir normal motor kültürü yok çünkü pek :D

GirayHan

80+ Platinum
haklısın yanı onune gelen egzoz alıp takıyor bu egzoz kulturude oguzhan muslu ve youtuberlar baslattı
yanı onlar bızım zamanımızda pek yoktu. egzoz her zaman vardı da bızı engelleyen abıler vardı. osruk gıbı olur takma derlerdı :D bızde dınler takmazdık :D

Top Bottom