Konu ile alakalı değil ama araç ne hocam ?Merhaba forum sakinleri 1 2 hafta sonra yeni araç alacağız daha doğrusu gelecek araca özel plaka çerçevesi taktırmak istiyoruz işini iyi yapan plaka çerçevesi yapan bir site varmı?
Kafanda nasıl bir şey var?Merhaba forum sakinleri 1 2 hafta sonra yeni araç alacağız daha doğrusu gelecek araca özel plaka çerçevesi taktırmak istiyoruz işini iyi yapan plaka çerçevesi yapan bir site varmı?
Özel plaka dememiş, özel plaka çerçevesi demiş. Plakalığa isim vs. yazılıyor ya onu diyor.Bildiğim kadarıyla bayiden alıcaksanız özel plaka alabiliyorsunuz.
+ Olarak özel plaka almak bu kadar kolay olsaydı önüne gelenin plakası özel olurdu.Bildiğim kadarıyla bayiden alıcaksanız özel plaka alabiliyorsunuz.
Özel plaka demiyor "PLAKALIK" diyor.+ Olarak özel plaka almak bu kadar kolay olsaydı önüne gelenin plakası özel olurdu.
Ben ne alaka?Özel plaka demiyor "PLAKALIK" diyor.
Bilmiyorum benim bildiğim o şekilde. İnternette görmüştüm alanları galiba.+ Olarak özel plaka almak bu kadar kolay olsaydı önüne gelenin plakası özel olurdu.
Pardon yanlış etiketlemişimBen ne alaka?
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Toyota corolla x pack