Yeni ASUS AIO soğutucular duyuruldu.

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
452
https://www.asus.com/microsite/all-in-one-liquid-cooling/ bu linkten çeşitleri görebilirsiniz. Bende daha yeni imzadaki sistemime soğutucu bakıyordum.
TUF Gaming LC II 360 ARGB almayı düşünüyordum. TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD versiyonu duyurulmuş (LCD ekransız siz olan eski LC II tarzı görünümlü olan LC III versiyonu da var.)
Haziran 2025 te duyurulmuş. Ama henüz satışa çıkmamış anladığım kadarıyla.
Kısmetse gelince almayı düşündüğüm model bu link.
Ayrıca rog ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB adında yeni bir model daha duyurulmuş.

Umarım Asus arctic ile artık daha rekabetçi f/p olarak karşımıza çıkar.
Bakalım fiyatlar nasıl olacak :') :peepokalp:

https://www.asus.com/microsite/all-in-one-liquid-cooling/ bu linkten çeşitleri görebilirsiniz. Bende daha yeni imzadaki sistemime soğutucu bakıyordum.
TUF Gaming LC II 360 ARGB almayı düşünüyordum. TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD versiyonu duyurulmuş (LCD ekransız siz olan eski LC II tarzı görünümlü olan LC III versiyonu da var.)
Haziran 2025 te duyurulmuş. Ama henüz satışa çıkmamış anladığım kadarıyla.
Kısmetse gelince almayı düşündüğüm model bu link.
Ayrıca rog ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB adında yeni bir model daha duyurulmuş.

Umarım Asus arctic ile artık daha rekabetçi f/p olarak karşımıza çıkar.
Bakalım fiyatlar nasıl olacak :') :peepokalp:
Asus AIO konusunda başarılı değil ya, sadece asus ekosistem takıntısı olanlara hitap ediyor bence. Yani bu da sallıyorum olucak 5.5-6k ona o kadar vereceğime üstüne 500 koyar arctic freezer 3 pro alırım ama zevk meselesi tabi. Zaten 9700x var sende, TDP arttırmadığın sürece üfleyerek bile soğutursun onu :)

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Asus AIO konusunda başarılı değil ya, sadece asus ekosistem takıntısı olanlara hitap ediyor bence. Yani bu da sallıyorum olucak 5.5-6k ona o kadar vereceğime üstüne 500 koyar arctic freezer 3 pro alırım ama zevk meselesi tabi. Zaten 9700x var sende, TDP arttırmadığın sürece üfleyerek bile soğutursun onu :)
Kesinlikle katılıyorum hocam Arctic daha başarılı ve daha f/p. Tabi ben oc ve ondervolt falanda kendi çapımda yapıyorum. Multicore 105w tdp de soğutucumun yetmediğini el ile 90 dereceye sınırlandırdığımı daha fazla sıcaklığa çıkmasını istemediğimi geçen hafta açtığım şu (link) konu özelinde bahsetmiştim. İnşallah bir dahaki sefere ekosistemi bozacağım. Çok daha f/p ürünler var. O zamana kadar rekabet bize yarar inşallah :) Yorumunuz için teşekkürler.

Evet arkadaşlar 5-6 Eylül'den beri Türkiye'de satışa başlayan Asus Tuf Lc III. 9-10k fiyat bandında piyasaya giriş yapmıştı şuan 8300 lira gibi bir fiyatta ve Amazon gibi güvenilir bir sitede doğrudan Asus üzerinden satılıyor. Linki buraya bırakıyorum.
Benim gibi ilgilenenlere umarım yardımı olur.
Daha önce konuştuğum arkadaşlarımızı da bu vesileyle konuya ekliyorum.
@qwerty12 @Asulgard

Gaming.gen'de Emin Çıtak'a sistem toplarlarken görmüştüm iyi duruyor baya

• Beğen
Gaming.gen'de Emin Çıtak'a sistem toplarlarken görmüştüm iyi duruyor baya

Bende Tuf soğutucu alacaktım ne zamandır lc 3 çıkmasını bekliyordum. Ama son dönemde takip edememiştim. Görünce ilgili konuyu hortlattım. Paylaşım için teşekkürler :)

Zannımca sıvı soğutmalar, görsellik olsun diye performanstan kısacağınız ürünler değil. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız

İnşallah teşekkür ederim. :) Nasıl performans kısılmasından bahsediyorsunuz tam anlamadım? Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. :) :peepokalp:

Evet arkadaşlar 5-6 Eylül'den beri Türkiye'de satışa başlayan Asus Tuf Lc III. 9-10k fiyat bandında piyasaya giriş yapmıştı şuan 8300 lira gibi bir fiyatta ve Amazon gibi güvenilir bir sitede doğrudan Asus üzerinden satılıyor. Linki buraya bırakıyorum.
Benim gibi ilgilenenlere umarım yardımı olur.
Daha önce konuştuğum arkadaşlarımızı da bu vesileyle konuya ekliyorum.
@qwerty12 @Asulgard
Bayadır görmüyodum seni forumda :) Tuf ekosistemi yapana güzel, o ffiyata performansı da iyidir diye tahmin ediyorum ama hala bence pahalı ya ben dediğimi yaptım ve arctic 3 pro aldım, aldıktan sonra farkettim 7800x3d için çok overkill bi soğutucu :kekw: sabit %20 rpm de çalıştırıyorum yine de stress testlerinde 78 i geçmiyo cpu.

• Beğen
Bayadır görmüyodum seni forumda :) Tuf ekosistemi yapana güzel, o ffiyata performansı da iyidir diye tahmin ediyorum ama hala bence pahalı ya ben dediğimi yaptım ve arctic 3 pro aldım, aldıktan sonra farkettim 7800x3d için çok overkill bi soğutucu :kekw: sabit %20 rpm de çalıştırıyorum yine de stress testlerinde 78 i geçmiyo cpu.
Evet hocam epeydir girmiyorum. :) Şuan fiyatı ilk çıkışına göre nispeten güzel gibi ama tabi bence de hala pahalı. artic 3 bilgi paylaşımı için teşekkürler. Çok güzel olmuş iyi ki almışsınız hocam. Güle güle kullanın.🙏:peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri