Yardım Yeni bağlattığım internetin hızı düştü!

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,395
Merhaba arkadaşlar VodafoneNET 200 mbps internet bağlatmıştım 1 haftadır 200 mbps alıyordum fakat bu hafta 100 mbps alabiliyorum en fazla. WİFİ de 195 Mbps falan alabiliyorum.Ağ bağlantısında 100 Mbps yazıyor bağlantı hızı. Var mı önerisi olan acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz

Modem arayüzünden DSL bilgilerini atar mısın? @Oneomous inceleyebilir.

Merhaba arkadaşlar VodafoneNET 200 mbps internet bağlatmıştım 1 haftadır 200 mbps alıyordum fakat bu hafta 100 mbps alabiliyorum en fazla. WİFİ de 195 Mbps falan alabiliyorum.Ağ bağlantısında 100 Mbps yazıyor bağlantı hızı. Var mı önerisi olan acaba

@Mehmet Yılmaz
Bilgisayarının anakartı ya da kablon desteklemiyor muhtemelen.

Dediğim gibi hatta 1 haftadan fazla kullandım. Şuan vermiyor.Bir arkadaşımdaha aradı az önce oda türk telekom onunda wifi de 200 mbps veriyor fakat bilgisayarda vermiyormuş

asdadasda
Bilgisayarında 100 MBPS olarak görünüyorsa bağlantın söylediğim şeylerden olur Vodafone ile bir alakası yok.

Dediğim gibi hatta 1 haftadan fazla kullandım. Şuan vermiyor.Bir arkadaşımdaha aradı az önce oda türk telekom onunda wifi de 200 mbps veriyor fakat bilgisayarda vermiyormuş

asdadasda
Bilgisayardan kastın testi nereden yapıyorsun ?

Bilgisayardan kastın testi nereden yapıyorsun ?
Speedtest Nperf falan.Hayır gerçekten anlamıyorum 1 hafta 10 gün kullandım ben bu 200 Mbps anakart desteklemese o zaman desteklemezdi veya kablo.Dün bilgisayarı resetledim hemen test yapayım dedim 150 Mbps den 90 mbpslere düştü.Bir daha o hızı göremedim zaten.Şimdi Türk telekomda üyesi arkadaşımda aynısını söylüyor.Valla anlamadım bişi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,625
Üyeler
184,339
Son üye
Shawof
Geri