mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Evet
Arabanın şekli çok itici birde fiyatının çok pahalı olacağını söylemişti ben BMW gibi ünlü markalar varken gidip paramı buna vermem alırım 2 gün sonra motoru falan yanar bunun
Yerli proje TOGG'a laf attıkları için sinirlendim.
Arabaya laf atmadılar bakana laf ediyoruz kâfir dediği içinYerli proje TOGG'a laf attıkları için sinirlendim.
Hayır arabaya laf atıyorlar. Neymiş arabanın tasarımını italyan yapmış. Araba yerli falan değilmiş. Hiçbirşey bilmeden konuşanlara sinir oluyorum.Arabaya laf atmadılar bakana laf ediyoruz kâfir dediği için
Zaten İtalya tasarladı İtalya'da bir fabrika böyle özel araba tasarımları yapıyorHayır arabaya laf atıyorlar. Neymiş arabanın tasarımını italyan yapmış. Araba yerli falan değilmiş. Hiçbirşey bilmeden konuşanlara sinir oluyorum.
Tasarımını İtalyan birisi yapması onun yerli olmaktan çıkarmıyor.Zaten İtalya tasarladı İtalya'da bir fabrika böyle özel araba tasarımları yapıyor
Pininfarina isimli firma taslamıştır istersen Google da araştır zaten italyan araba tasarımcısı yaz direk çıkıyor
Yerli olması demek herşeyin yerli olması demek ama bu arabanın parçaları yabancılardan alınıyor ve buda onu yerli araba olmaktan çıkarıyorTasarımını İtalyan birisi yapması onun yerli olmaktan çıkarmıyor.
hissediyorum o geliyorCaner görmesin bunu
Araştır bakalım dünyada kaç marka kendi ürünleri kendisi üretiyor.Yerli olması demek herşeyin yerli olması demek ama bu arabanın parçaları yabancılardan alınıyor ve buda onu yerli araba olmaktan çıkarıyor
Almanyabir şey demiyorum. Aç bakalım dünyada kaç marka kendi ürünleri kendisi üretiyor.
Japonya: 13 marka -> Acura, Daihatsu, Datsun, Honda, Infiniti, Isuzu, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, ToyotaAraştır bakalım dünyada kaç marka kendi ürünleri kendisi üretiyor.