bütçeniz yetersizBütün oyunları oynatacak bir sistem arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütün oyunları 40k ya bı zahmet oynatacak bişey bulsun, adam 2-4 k şartı koymamışki bütçe yetersiz olsunbütçeniz yetersiz
dostum öncelikle alacagı veya önerilicek her sistemde zaten kalitesiz a620 anakart +500 gb ssd ve kalitesiz kasa psu konuluyorBütün oyunları 40k ya bı zahmet oynatacak bişey bulsun, adam 2-4 k şartı koymamışki bütçe yetersiz olsun
Bütçe artışında tabii ki 45k civarı olması mantıklı olacaktır ama 40kya rahat işlerinizi görecek sistem bulursunuz abartmaya gerek yok40 k ya öyle sistem bulunmazmı hocam ? Ona göre bütçe artışına gidebilirim ama diğer üyelerin bakışı olacağı yönünde gibi.
maglum firmada ghose sistem gayet güzel bütçenizi 43 bin tl ye çıkarrısanız efsane olur40 k ya öyle sistem bulunmazmı hocam ? Ona göre bütçe artışına gidebilirim ama diğer üyelerin bakışı olacağı yönünde gibi.
43k ya kadar arttırırım ghose sistem ne oluyor tam olarak ?maglum firmada ghose sistem gayet güzel bütçenizi 43 bin tl ye çıkarrısanız efsane olur
45k yada çıkarırım üstü çıkmaz .Bütçe artışında tabii ki 45k civarı olması mantıklı olacaktır ama 40kya rahat işlerinizi görecek sistem bulursunuz abartmaya gerek yok
sinnerji goose u b650 yap , 1tb ssd koy 40k ya geliyor işte. soğutucuda thermalright assasins sprit evo alır 1k ya keyfine bakaryani 1 tb ssd + sogutucu + b650 anakart koydugu zaman 40 bin tl yetmiyor.
Güzel hocam cidden kaçırılacak sistem değilAlıntıyı görüntüle
firmanın ismini yazmak yasak ss olarak atıyorum hocam
özelleştirme bölümünden
MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart +0.00
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
42.010,24