Excator23cm
80+ Gold
kasa 2 katlı la
Yurt dışında ise işçi olması bile yeter...uzay üssü
bu arada ayıp olmazsa ne işle ilgileniyorsunuz
Ben böyle izlemeyi sevdim açıkçası. Güzel oluyorNeredeyse foruma katıldığımdan beri bu konuyu görüyorum, hocam sistemi bitirip tek bir konu açsanız daha mantıklı olmaz mıydı ?
Tuhaf zevkleriniz varmış hocam.Ben böyle izlemeyi sevdim açıkçası. Güzel oluyor
Adam sezonluk dizi gibi kasa topluyor ve tuhaf olanı benimde hoşuma gidiyor.Neredeyse foruma katıldığımdan beri bu konuyu görüyorum, hocam sistemi bitirip tek bir konu açsanız daha mantıklı olmaz mıydı ?
Custom bir pc'nin nasıl toplandığını, hele bir türkün bunu nasıl yaptığını izlemek güzel yani.Tuhaf zevkleriniz varmış hocam.
Alıntıyı görüntülecpuda bitti kaldi kablolama ,kablolar icin beyaz kaplama siparis verildi hala bekliyoruz su icinde kirmizi renklendirici ve yesil boya dusunuyorum ...
Nasıl bir aşkla izliyorsunuz hocam, dizi falan.Adam sezonluk dizi gibi kasa topluyor ve tuhaf olanı benimde hoşuma gidiyor.
İmkansızı başarmayı izliyoruz, gerçekten tuhaf.Custom bir pc'nin nasıl toplandığını, hele bir türkün bunu nasıl yaptığını izlemek güzel yani.
Yani hocam benim için imkansız değil. Gelecekte bu tarz custom bir pc toplamayı düşünüyorum Allah nasip ederse. Çalışıyoruz şimdi de :')İmkansızı başarmayı izliyoruz, gerçekten tuhaf.
Bitmiş halini çok merak ediyorum. Elinize sağlıkAlıntıyı görüntülecpuda bitti kaldi kablolama ,kablolar icin beyaz kaplama siparis verildi hala bekliyoruz su icinde kirmizi renklendirici ve yesil boya dusunuyorum ...
Usta bana da ekran kartı lazım Rtx3060 veya Rtx3060ti ne kadara buluruz :d belki yardımcı olursun1 ay oldu alali artik 5 yil sonra diger sisteme gectigimizde bide ben 400 TL'ye 3600 mhze gormustum corsairin 16 gb ben burada 200 euro vermistim 32 gbe
Mesaj otomatik birleştirildi:
insallah istegine gore yaparsin birseyler yardimim filan dokunursa mesaj at ben yurtdisindayim parca filan almak istersen yonlendriebilirim ama ramlar turkiyede ucuz
Profili engellerseniZ hic bir mesajim gozukmeyecektir ..Neredeyse foruma katıldığımdan beri bu konuyu görüyorum, hocam sistemi bitirip tek bir konu açsanız daha mantıklı olmaz mıydı ?