Neler Yeni

Yeni Bilgisayar Toplama(Canavar)🤪🤪

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Deltat
20210408_225925.jpg

Arkadaslar on tarafin kabolamasi bitti fakat psu filan arkaya sigmayacak gibi kasanin arkasi less

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Arkadaslar on tarafin kabolamasi bitti fakat psu filan arkaya sigmayacak gibi kasanin arkasi less
hocam öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Şu beyaz kabloları nereden tedarik ediyorsunuz acaba bugün forumdaki bir arkadaştada gördüm gerçekten hoş gözüküyor

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Deltat
hocam öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Şu beyaz kabloları nereden tedarik ediyorsunuz acaba bugün forumdaki bir arkadaştada gördüm gerçekten hoş gözüküyor
Ben amazondan aldim adoptorunu kendim beyaza boyadin

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
Hocam bu sistemle napıcaksınız pubg mobile yayını yapmassınız heralde o.O2

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Deltat
Aoe3 atacagik 😁😄 da bitmez bu gidisle kasanin arkasi buyuk problem
Mesaj otomatik birleştirildi:

16179170245323377524120798629188.jpg

Kablolama yas sigmiyor

Son düzenleme:

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

off efsane
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende Allahın izniyle toplamaya başladım sanayide çalışıyorum 2 ay sonra işlemci 3 ay sonrada ekran kartı alıp toplayacam inş

Deltat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Deltat
uzay üssü
bu arada ayıp olmazsa ne işle ilgileniyorsunuz
Dosemeciyim boru dosuyorum haha , saka bir yana klimaat tecniek yapiyorum yani isi ile ilgili hersey air isitma sogutma havalandirma sistemleri uzerine endustriyel alanlarda calisiyoruz , bazi arkadaslar yazmis almanyada filansa sistemin fiyatinin tahmininde bulunmus , fiyati hic bir zaman hesBlamadim tahminim 6kyi gecmez fakat normal bir iscinin boyle bir sistem kurabilmesi icin 8 ay calisip para biriktirmesi gerekir asgari ucret alan bir insan hergun bulgur pilav yese evden cikmasa 8 ay surer bu parayi biriktirmesi...... 6kda okadar yuksek bir mebla degil .....

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Konuya yeni geldim başlıktan biraz ön yargım vardı ama gerçekmiş :D. Hayırlı olsun çok güzel sistem.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Suyu doldurdum bugun sistem calisiyor sadece eski bilgisayari sokerken kendime windows usb yapmayi unutmusum reboot yazisi bana bakiyor bende ona
buna ne suyu koyuyorsun hocam
normal musluk suyu koysak çalışırmı? birde antifiriz felan koymaya gerek varmı

Top Bottom