AneX
80+ Silver
Dahası
nasip olur inşallah ne diyelim hayırlı olsuntessekurler
nasip olur inşallah ne diyelim hayırlı olsuntessekurler
insallah moruyknasip olur inşallah ne diyelim hayırlı olsun
Hocam 6900 XT'nin su bloğu Bykski mi?Sistem tamamen bitti kullanmaya basladim bilgisayar odasinin tadilati bittiginde masanin ustundeki kablolamayi gizlenecek
Umuram sizlerinki daha guz3l olur kalin saglicakla Alıntıyı görüntüle
evet ama tavsiye etmem led lambalari cok kotu beyaz acik mavi olarak veriyor ....Hocam 6900 XT'nin su bloğu Bykski mi?
Bende de var o blok. Ben ledleri beğendim ama performansı kötü bence. 1 ay önce topladım custom loop’u ekran kartı 52 derece falan oluyordu şimdi sıcaklık kendi kendine arttı 61 falan oluyorevet ama tavsiye etmem led lambalari cok kotu beyaz acik mavi olarak veriyor ....
bence blok ile alakali degil sorunun ledler kotu ama performas acisindan bende sorun yok , pompayi ve radiatoru kontrol et. ben flight similatorde 48 , 54 derece arasi goruyorum battelfielde 1 de 42 dereceyi gecmiyor.Bende de var o blok. Ben ledleri beğendim ama performansı kötü bence. 1 ay önce topladım custom loop’u ekran kartı 52 derece falan oluyordu şimdi sıcaklık kendi kendine arttı 61 falan oluyor
Kasa değil uzay gemisiSistem tamamen bitti kullanmaya basladim bilgisayar odasinin tadilati bittiginde masanin ustundeki kablolamayi gizlenecek
Umuram sizlerinki daha guz3l olur kalin saglicakla Alıntıyı görüntüle
masanin icindeki sistem bu sistem ama cok hantaldi radiator ve fanlar yuksekte oldugu icin cok toz tutuyordumasanın içinde sistem var nasıl masada sistem
hayırlı oslun.
Hangi termal macunu kullandın? Eskiden sıcaklığın iyi olması ve sonradan kötüleşmesi bana termal macun sorunu gibi geliyor. Kartı bir daha açarsam sıvı metal süreceğimbence blok ile alakali degil sorunun ledler kotu ama performas acisindan bende sorun yok , pompayi ve radiatoru kontrol et. ben flight similatorde 48 , 54 derece arasi goruyorum battelfielde 1 de 42 dereceyi gecmiyor.
silver pasta diye tabir ettigimiz gumus pastasi kullandim fakat bahsettigin degerler cok fazla 1 ay icinde 10 derece oynamasi en kalitesiz macunlar bile o kadar yipranmaz yada pasta surme islemini yanlis yaptin. ali expressten bir tane flow meter al montele , pompanin flow degerleriyle uyusuyor mu onabak. Gpu ve cpu ayri pompalarsa 2 pompyada flow meter yerlestir ve karsilastir. Yoksa gpu bloku sokecen pastayi yenileyecen mosfetlere yeni bez alacaksin tekrar monte uzun is ....Hangi termal macunu kullandın? Eskiden sıcaklığın iyi olması ve sonradan kötüleşmesi bana termal macun sorunu gibi geliyor. Kartı bir daha açarsam sıvı metal süreceğim