Yeni Bilgisayar Toplama(Canavar)🤪🤪

evet ama tavsiye etmem led lambalari cok kotu beyaz acik mavi olarak veriyor ....
Bende de var o blok. Ben ledleri beğendim ama performansı kötü bence. 1 ay önce topladım custom loop’u ekran kartı 52 derece falan oluyordu şimdi sıcaklık kendi kendine arttı 61 falan oluyor

Bende de var o blok. Ben ledleri beğendim ama performansı kötü bence. 1 ay önce topladım custom loop’u ekran kartı 52 derece falan oluyordu şimdi sıcaklık kendi kendine arttı 61 falan oluyor
bence blok ile alakali degil sorunun ledler kotu ama performas acisindan bende sorun yok , pompayi ve radiatoru kontrol et. ben flight similatorde 48 , 54 derece arasi goruyorum battelfielde 1 de 42 dereceyi gecmiyor.

bence blok ile alakali degil sorunun ledler kotu ama performas acisindan bende sorun yok , pompayi ve radiatoru kontrol et. ben flight similatorde 48 , 54 derece arasi goruyorum battelfielde 1 de 42 dereceyi gecmiyor.
Hangi termal macunu kullandın? Eskiden sıcaklığın iyi olması ve sonradan kötüleşmesi bana termal macun sorunu gibi geliyor. Kartı bir daha açarsam sıvı metal süreceğim

Para Para Para Para Para Para Para Para Para Para

Hangi termal macunu kullandın? Eskiden sıcaklığın iyi olması ve sonradan kötüleşmesi bana termal macun sorunu gibi geliyor. Kartı bir daha açarsam sıvı metal süreceğim
silver pasta diye tabir ettigimiz gumus pastasi kullandim fakat bahsettigin degerler cok fazla 1 ay icinde 10 derece oynamasi en kalitesiz macunlar bile o kadar yipranmaz yada pasta surme islemini yanlis yaptin. ali expressten bir tane flow meter al montele , pompanin flow degerleriyle uyusuyor mu onabak. Gpu ve cpu ayri pompalarsa 2 pompyada flow meter yerlestir ve karsilastir. Yoksa gpu bloku sokecen pastayi yenileyecen mosfetlere yeni bez alacaksin tekrar monte uzun is ....

Konu çok komiğime gitti 😂😂
Anasayfada başlığı görünce zaten direkt sesli güldüm. (Canavar)🤪🤪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri