SadeceSeyf
80+ Gold
Kusura bakma yeni uyandımİlk yorumda belirttim BIOS güncelledim diye.
Kusura bakma yeni uyandımİlk yorumda belirttim BIOS güncelledim diye.
PC Kolik üzerinden alınan bilgisayar hazır kurulmuş bir şekilde geldi. Ethernet taktığımız zaman internet vardı. Formatladık temiz kurulum yaptık. Yine ethernet çalışıyordu bir sorun yoktu ama Windows sorun çıkardığı, çöktüğü için tekrardan formatlayıp temiz kurulum yaptık. 3. kurulumdan sonra ethernet portunun ışığı yanmamaya başladı. Modem arayüzünde bağlı gözüküyor ama bilgisayarda Ağ Bağdaştırıcısı kısmında Realtek gözükmüyor. Driver kurduk BIOS güncelledik her şeyi yaptık ama hiçbir şekilde internete bağlanmıyor.
Maalesef intel değilIntel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack
This download installs version 29.3.1 of the Intel® Ethernet Adapter Complete Driver Pack for supported OS versions.www.intel.com
Intel sistem ise bunu indirin düzelmesi gerek
Bakıyorum hemenBiosa girip denetleyicilerden baksana lan denetleyicisi görüyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biostan lan denetleyicisi olarak göremiyorsan W10 dönmen gerekebilir
Sanmıyorum ilk taktığımızda ışığı yanıyordu ve internet vardı.Çok tuhaf sorun ya hiç bir şey anlamadım böyle bir şans yok ethernet girişi bozuk olmasın?
LAN PXE Boot açık.Maalesef intel değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakıyorum hemen
Mavi ekranın neyden kaynaklı olduğuna baktırttın mı? Belki de Ethernet girişinden dolayı veriyordu. Bozulmuş olabilir LAN girişin.PC Kolik üzerinden alınan bilgisayar hazır kurulmuş bir şekilde geldi. Ethernet taktığımız zaman internet vardı. Formatladık temiz kurulum yaptık. Yine ethernet çalışıyordu bir sorun yoktu ama Windows sorun çıkardığı, çöktüğü için tekrardan formatlayıp temiz kurulum yaptık. 3. kurulumdan sonra ethernet portunun ışığı yanmamaya başladı. Modem arayüzünde bağlı gözüküyor ama bilgisayarda Ağ Bağdaştırıcısı kısmında Realtek gözükmüyor. Driver kurduk BIOS güncelledik her şeyi yaptık ama hiçbir şekilde internete bağlanmıyor.
Mavi ekran demedim. Yükleme ekranında kasmaya başladı otomatik onarıma yönlendirdi.Mavi ekranın neyden kaynaklı olduğuna baktırttın mı? Belki de Ethernet girişinden dolayı veriyordu. Bozulmuş olabilir LAN girişin.
Çöktüğü için yazmışsın oraya. Çöktüğü zaman mavi ekran verir. Sistemin linkini atar mısın?Mavi ekran demedim. Yükleme ekranında kasmaya başladı otomatik onarıma yönlendirdi.
Çöktüğü için yazmışsın oraya. Çöktüğü zaman mavi ekran verir. Sistemin linkini atar mısın?
BIOS ayarlarını sıfırlayıp bir kaydedip çık bakalım. F3b BIOS'una güncelledin dimi?
BIOS güncelledim.BIOS ayarlarını sıfırlayıp bir kaydedip çık bakalım. F3b BIOS'una güncelledin dimi?