BekirBuyruk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Bêkir
- Bütçe
- 50000
Bileşenler;
CPU: AMD Ryzen 5 7600 AM5 İşlemci
GPU: Gigabyte AMD Radeon RX 7700XT 12 GB 192 Bit Ekran Kartı
ANAKART: Gigabyte AMD B650M DS3H AM5 6400 MHZ Anakart
CPU SOĞUTUCU: DeepCool AK620 Zero Dark Kule Tipi İşlemci Soğutucu
RAM: Kingston Beast 2x8 GB DDR5 6000 MHZ CL 30 Ram
SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500 GB NVMe M2 SSD
KASA: DeepCool CC560 V2 Kasa
PSU: DeepCool PF750 750W 80+ Gold Güç Kaynağı
MONİTÖR: MSI G2412F 23.8" 1MS 180Hz Adaptive Sync IPS Panel Full HD Monitör
KLAVYE: Redragon K617 Fizz Red Switch Kablolu TKL Klavye (Beyaz)
MOUSE: Razer Deathadder Essential Kablolu Mouse (Beyaz)
MOUSEPAD: KlasseGear Pro 90x40 XXL Gray Map Lines MousePad (Gri+Siyah)
1) Ekran Kartı, İşlemci ve Anakart uyumu sizce nasıl? Sinerjist çalışabilirler mi? Fazla darboğaz olur mu?
2) Yazdığım güç kaynağı bu sistemi beslemek için sizce yeterli mi? (Overclock yapacağım. Bu yüzden güç tüketimi de artacak bunuda hesaba katın lütfen.)
3) Yazdığım işlemci soğutucusu sizce bu işlemciyi soğutmak için yeterli mi? Sıvı soğutmaya gerek var mı?
4) Kasa nasıl? Hava akışı iyi sağlanır mı?
5) Ram, SSD, monitör, klavye, mouse ve mousepad sizce nasıl? Fiyat performans ürünleri diyebilir miyiz? Bu donanımlar için de öneriniz varsa açığım. Bu arada 16 GB RAM benim işimi görür ileride yükseltirim diye düşünüyorum.
6) Kulaklık olarak elimde Anker Soundcore Space One kulaklık var, gecikmeyi minimuma indirmek için bluetooth yerine AUX kablosu ile kullanacağım muhtemelen. Şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum fakat f/p orta segment tatmin edici ses kalitesi olan "kablolu" kulaklık önerileriniz varsa açığım.
7) İlk defa PC topluyorum, genel olarak sistem hakkında ki görüş ve önerilerinizi merak ediyorum, zamanını ayırıp buraya kadar okuyanlara ve yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ederim.
CPU: AMD Ryzen 5 7600 AM5 İşlemci
GPU: Gigabyte AMD Radeon RX 7700XT 12 GB 192 Bit Ekran Kartı
ANAKART: Gigabyte AMD B650M DS3H AM5 6400 MHZ Anakart
CPU SOĞUTUCU: DeepCool AK620 Zero Dark Kule Tipi İşlemci Soğutucu
RAM: Kingston Beast 2x8 GB DDR5 6000 MHZ CL 30 Ram
SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500 GB NVMe M2 SSD
KASA: DeepCool CC560 V2 Kasa
PSU: DeepCool PF750 750W 80+ Gold Güç Kaynağı
MONİTÖR: MSI G2412F 23.8" 1MS 180Hz Adaptive Sync IPS Panel Full HD Monitör
KLAVYE: Redragon K617 Fizz Red Switch Kablolu TKL Klavye (Beyaz)
MOUSE: Razer Deathadder Essential Kablolu Mouse (Beyaz)
MOUSEPAD: KlasseGear Pro 90x40 XXL Gray Map Lines MousePad (Gri+Siyah)
1) Ekran Kartı, İşlemci ve Anakart uyumu sizce nasıl? Sinerjist çalışabilirler mi? Fazla darboğaz olur mu?
2) Yazdığım güç kaynağı bu sistemi beslemek için sizce yeterli mi? (Overclock yapacağım. Bu yüzden güç tüketimi de artacak bunuda hesaba katın lütfen.)
3) Yazdığım işlemci soğutucusu sizce bu işlemciyi soğutmak için yeterli mi? Sıvı soğutmaya gerek var mı?
4) Kasa nasıl? Hava akışı iyi sağlanır mı?
5) Ram, SSD, monitör, klavye, mouse ve mousepad sizce nasıl? Fiyat performans ürünleri diyebilir miyiz? Bu donanımlar için de öneriniz varsa açığım. Bu arada 16 GB RAM benim işimi görür ileride yükseltirim diye düşünüyorum.
6) Kulaklık olarak elimde Anker Soundcore Space One kulaklık var, gecikmeyi minimuma indirmek için bluetooth yerine AUX kablosu ile kullanacağım muhtemelen. Şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum fakat f/p orta segment tatmin edici ses kalitesi olan "kablolu" kulaklık önerileriniz varsa açığım.
7) İlk defa PC topluyorum, genel olarak sistem hakkında ki görüş ve önerilerinizi merak ediyorum, zamanını ayırıp buraya kadar okuyanlara ve yanıtlayanlara şimdiden teşekkür ederim.