Neler Yeni

Yeni bilgisayarima hangi driverleri yuklemeliyim?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

Link bu kazık demeyin internet den almama izin vermedikleri için vatana gidip aldım bu sistemde yüklemem gereken bütün driverlari link olarak atar mısınız?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
windows update hepsini yüklüyor güncellemeleri denetle yap bittikçe

Akiran

80+ Silver

Link bu kazık demeyin internet den almama izin vermedikleri için vatana gidip aldım bu sistemde yüklemem gereken bütün driverlari link olarak atar mısınız?
Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nın sitesinden indir ardından Windows Update üzerinden sürücüleri yükle.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün

ekran kartı yükleyin chipset yükleyin bunlar yeterli 3.parti uygulama kurmanızı tavsiye etmem tam sürümlerini kurmuyor çünkü windows update'i hep güncel tutun yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
yok anasını satayım bu asus adamı çileden çıkarır bir ton yazı var kontrol uygulamalarıyla alakalı bir tane link yok

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus prime b560m-a anakarti chipset driver bulamadım bulabilirseniz atar mısınız lütfen.
windows update hepsini yüklüyor güncellemeleri denetle yap bittikçe

Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nın sitesinden indir ardından Windows Update üzerinden sürücüleri yükle.

ekran kartı yükleyin chipset yükleyin bunlar yeterli 3.parti uygulama kurmanızı tavsiye etmem tam sürümlerini kurmuyor çünkü windows update'i hep güncel tutun yeterli

yok anasını satayım bu asus adamı çileden çıkarır bir ton yazı var kontrol uygulamalarıyla alakalı bir tane link yok

Akiran

80+ Silver
Asus prime b560m-a anakarti chipset driver bulamadım bulabilirseniz atar mısınız lütfen.
'Windows 10 64-bit'i seçince sürücüler çıkıyor.

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat

Driver booster i indirin hocam eksik olan bütün driverleri tespit edip kendi kuruyo

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Top Bottom